VIDEO EXCLUSIV. Motivul adevărat pentru care a picat transferul lui Andrei Chindriș la FCSB: „Eu am vrut să-l dau, dar el a ales altceva”

Mihai Rosoiu / 15.06.2021, 20:36
VIDEO EXCLUSIV. Motivul adevărat pentru care a picat transferul lui Andrei Chindriș la FCSB: „Eu am vrut să-l dau, dar el a ales altceva”

Unul dintre transferurile ratate de mare răsunet în Liga I este cel al lui Andrei Chindriș la FCSB. Anunțată ca și făcută pe filiera FC Botoșani-FCSB, mutarea nu s-a mai concretizat, iar jucătorul echipei moldave a intrat într-un con de umbră. Motivul adevărat pentru care a picat transferul lui Andrei Chindriș la FCSB a fost dezvăluit de Valeriu Iftime, în direct, la PlayMaker.

Care este motivul pentru care a picat transferul lui Andrei Chindriș la FCSB

După ce a ratat plecarea de la FC Botoșani, Andrei Chindriș parcă nu-și mai găsește cadența. Chiar dacă s-a vorbit despre un iminent transfer al fotbalistului la FCSB, Valeriu Iftime a dezvăluit contrariul. Într-o intervenție telefonică la emisiunea PlayMaker, care se difuzează luni, marți și vineri la PlaySport, începând cu ora 18:00, șeful celor de la FC Botoșani a declarat:

Andrei este jucătorul nostru și ne bazăm în continuare pe el. Chiar dacă ultimele sale evoluții nu au fost cele mai bune, este un fotbalist pe car ene bazăm. Transferul său la FCSB nu a fost luat niciodată în calcul de el. Eu am vrut să-l cedez acolo, la fel și Gigi Becali. Numai că el nu a vrut la FCSB. Și-a dorit mult în străinătate. Au exista discuții cu o echipă din Belgia, dar nu s-au concretizat. Dar vă spun sincer, nu și-a dorit niciun moment la o altă echipă din Liga I”, a spus Iftime, în exclusivitate la PlayMaker.

Îl lasă să plece în condiții „mai blânde”

Ideea plecării lui Andrei Chindriș (22 de ani) de la FC Botoșani nu a dispărut. Valeriu Iftime a confirmat faptul că e dispus să-l lase pe fundașul central să semneze cu o altă echipă atunci când va exista o ofertă concretă și favorabilă:

I-am spus lui Andrei să nu-și piardă speranța și să joace în continuare la nivelul lui cel mai bun. Este o promisiune pe care o fac publică acum. În cazul său, voi renunța la pretențiile pe care le am atunci când vine vorba despre transferuri. Și-a dorit mult să jpace afară și sunt convins că va reuși să o facă în viitorul apropiat”, a mai spus Iftime la PlayMaker.

În urmă cu mai puțin de două luni, Valeriu Iftime dezvăluia că jucătorul său are două oferte din străinătate, dar și de la FCSB. Niciuna dintre cele trei echipe interesate de serviciiile lui Andrei Chindriș nu a oferit prețul dorit de conducerea celor de la Botoșani, iar fundașul central de 22 de ani a rămas la formația din Moldova.