VIDEO EXCLUSIV. Noul stadion Dinamo, tot mai aproape să devină realitate! Dezvăluiri din interiorul clubului: „S-a semnat finanțarea!”

Giosanu Catinca / 26.07.2021, 18:13
VIDEO EXCLUSIV. Noul stadion Dinamo, tot mai aproape să devină realitate! Dezvăluiri din interiorul clubului: „S-a semnat finanțarea!”

O multiplă campioană olimpică la canotaj a declarat, luni seară, în cadrul emisiunii Playmaker de la Playsport că noul stadion Dinamo este tot mai aproape să devină realitate! Dezvăluiri din interiorul clubului bucureștean.

Noul stadion Dinamo, tot mai aproape să devină realitate!

Doina Ignat, maestru emerit al sportului, câștigătoare a 6 medalii olimpice, a vorbit în EXCLUSIVITATE în emisiunea PlayMaker despre rezultatele românilor de la Tokyo, dar și despre așteptările pe care le avem în continuare de la sportivii care ne reprezintă țara la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

În vârstă de 52 de ani, Doina Ignat se poate lăuda că a cucerit aurul olimpic în proba de 8+1. La aceeași probă, ea a reușit să câștige din nou aurul și în 2000, la Sydney. În Australia, însă, a mai reușit o performanță incredibilă. A cucerit aurul și la 2 rame fără cârmaci.

Dezvăluiri din interiorul clubului: „S-a semnat finanțarea!”

Printre multele lucruri povestite în cadrul emisiunii „PlayMaker”, marea noastră campioană a dezbătut și problema stadionului Dinamo. În momentul în care a fost întrebată dacă se face stadion în Ștefan cel Mare, oficialul clubului CS Dinamo a oferit următorul răspuns:

Da, da! Se face, așa am auzit la toată lumea. Și domnul ministru a spus că se face. Și ce am mai auzit eu, am auzit că s-a semnat și finanțarea! Eu așa am auzit. Da, e un pas înainte. Acum mai sunt câțiva pași.”, a declarat Doina Ignat, comisar-șef în cadrul CS Dinamo, la „PlayMaker”.

Reamintim că Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a anunțat, în urmă cu câteva săptămâni, că până la finalul anului 2021 pot începe procedurile de achiziție a serviciilor de proiectare şi execuţie a noului stadion Dinamo. Arena din „Ștefan cel Mare” era pe lista celor patru stadioane ce trebuiau refăcute pentru a putea găzdui EURO 2020.

Unul din obstacolele care au stat în calea demarării procedurilor pentru un nou stadion la Dinamo, au fost legate de problemele legate cu societatea lui Nicolae Badea. Aceasta avea drept de folosință a stadionului. Cu toate acestea, justiția se pare că a deblocat această situație.

La Dinamo a rămas definitivă acea decizie a instanței prin care a fost anulat acel contract de asociere dintre „Asociația Sportivă Fotbal Club Dinamo Bucureșți” și clubul CS Dinamo. S-a încheiat acel litigiu care a durat câțiva ani și care făcea imposibilă predarea amplassamentului către CNI.”, a explicat Adrian Cefălan, directorul CNI, într-o altă ediție a emisiunii de pe playsport.ro.