VIDEO EXCLUSIV. Petre Grigoraș, dispus să se alăture noului proiect de la Farul. „Dacă va fi nevoie, cu cea mai mare plăcere”

Mihai Cheles / 21.06.2021, 23:20
VIDEO EXCLUSIV. Petre Grigoraș, dispus să se alăture noului proiect de la Farul. „Dacă va fi nevoie, cu cea mai mare plăcere”

Fostul mare fotbalist și antrenor al Constanței, Petre Grigoraș, a salutat noul proiect care a luat ființă pe litoral. Un proiect care se concentrează pe cea mai iubită echipă de la malul mării – Farul Constanța. Chiar dacă nu s-a adus în discuție, pentru moment, o eventuală implicare în proiect, Petre Grigoraș recunoaște că ar accepta bucuros să lucreze din nou la echipa sa de suflet.

VIDEO EXCLUSIV. Petre Grigoraș, dispus să se alăture noului proiect de la Farul. „Dacă va fi nevoie, cu cea mai mare plăcere”

Farul Constanța a „absorbit” tot ce era mai bun de la FC Viitorul Constanța, inclusiv și locul din Liga 1! Astfel, după mai bine de 10 ani, Farul Constanța se întoarce pe prima scenă a fotbalului românesc. Și nu oricum, cu o echipă administrativă incredibilă, cu oameni care știu cu adevărat ce înseamnă fotbalul și cum poate fi propulsat pe culmi înalte.

Petre Grigoraș, cel mai tare din oraș!

Petre Grigoraș, cel alături de care Farul Constanța a ajuns într-o finală de Cupa României, în 2015, pierdută în fața lui Dinamo, scor 0-1, este unul dintre cei mai apreciați tehnicieni care au activat vreodată la malul mării. De asemenea, a fost și un jucător important al „marinarilor”, cu zeci de goluri marcate în anii `90!

Mă bucur mult de tot că s-a luat această decizie, mă bucur că acum și autoritățile locale vor fi alături de echipă și se preconizează că Farul Constanța să devină în cel mai scurt timp o forță a României și să se lupte de la egal la egal cu CFR-ul, cu FCSB-ul, cu Craiova. Gică Hagi știm foarte bine că este farist. Întotdeauna a ținut la această echipă, nu a uitat niciodată de unde a plecat în fotbalul mare. Cred eu că această fuziune va fi benefică Constanței, Dobrogei. Sunt convins că, cât de curând, echipa va fi una foarte puternică pe plan național și, de ce nu, și mai departe.

Se va construi un stadion nou, va dura în 2-3 ani. Eram eu jucător și se vorbea că se va construi un stadion nou. Nu am mai apucat. Sper să îl apuc acum pe final și să văd și stadionul. La cât de ambițios este Gică, sunt sigur că va face tot posibilul să construiască o forță aici în Dobrogea. A reușit el la Viitorul, un club mic, construit de la zero. Sunt convins că nu se va opri aici. Are sprijinul autorităților locale și, din câte am înțeles, și al oamenilor de afaceri care vor încerca să ajute. Pentru a face un club puternic, ai nevoie de un buget puternic, a declarat Petre Grigoraș, în cadrul emisiunii PlayMaker, de la PlaySport.ro.

VIDEO EXCLUSIV. Petre Grigoraș, dispus să se alăture noului proiect de la Farul.
VIDEO EXCLUSIV. Petre Grigoraș, dispus să se alăture noului proiect de la Farul. „Dacă va fi nevoie, cu cea mai mare plăcere”

Petre Grigoraș, dornic să reprezinte din nou Farul Constanța

În noul proiect, vor fi angrenați, așa cum a obișnuit și la Viitorul, numeroase glorii ale fotbalului constănțean. Pentru moment, Petre Grigoraș nu a fost inclus în organigrama clubului, însă timpul nu este pierdut. În caz că apărea vreo oportunitate, o va accepta fără discuții.

Nu e nimic concret, dar dacă va fi nevoie… dacă voi putea aduce un beneficiu echipei și va fi nevoie de serviciile mele, cu cea mai mare plăcere. Sunt acasă, sunt tânăr, sunt în Constanța și mi-ar face o mare plăcere. Dar asta nu depinde mine acum. Este o perioadă foarte scurtă, în care se reorganizează. Își definitivează și conducerea. Dacă se va apela și la mine, foarte bine. Dacă nu, oricum voi fi alături de ei pentru că este orașul meu și Farul înseamnă foarte mult pentru mine, a completat Petre Grigoraș.