VIDEO | Favoritul lui Gigi Becali, dezvăluiri de coșmar: „Am plâns zece minute încontinuu”

Robert Zanfir / 12.01.2022, 20:31
VIDEO | Favoritul lui Gigi Becali, dezvăluiri de coșmar: „Am plâns zece minute încontinuu”

Ionuț Panțîru a vorbit despre clipele dramatice pe care le-a trăit după accidentarea din urmă cu aproape un an. Fundașul este unul dintre favoriții lui Gigi Becali și speră să revină cât mai rapid pe teren.

FCSB va reveni pe terenul de joc cu un meci de totul sau nimic. CFR Cluj va fi prima adversară a echipei lui Gigi Becali în noul an. Omul de afaceri nu îl va putea urmări pe teren și pe favoritul Panțîru. Fundașul mai are de tras două, trei luni, până la refacere.

Favoritul lui Gigi Becali, dezvăluiri de coșmar: „Am plâns zece minute încontinuu”

Ionuț Panțîru (25 de ani) spune că se simte încărcat de perioada de așteptare și că visează la momentul revenirii.

„A fost o perioadă foarte grea, nu mă așteptam să fie atât de greu. Psihic, mă simt foarte încărcat. Nu am avut niciun fel de operație până acum sau accidentare. Sper să trec cât mai repede de ea și să revin cât mai repede pe teren pentru că îmi e dor să fiu alături de băieți și să pun osul la treabă.

Mă simt mai bine. Mai am de muncit, nu știu exact cât timp, dar sper să fie cât mai repede. Am trecut prin antrenamente foarte grele zilnic. Nu știu exact când voi reveni, o lună-două”, a povestit Ionuț Panțîru, într-o declarație dată pentru canalul oficial de Youtube al celor de la FCSB.

Ionuț Panțîru, dărâmat de accidentarea provocată de Adrian Șut

Ionuț Panțîru s-a rupt în urma unei ciocniri cu Adrian Șut, colegul său. Cei doi au încercat să recupereze pe minge prin alunecare, iar fundașul stânga a ieșit cel mai șifonat.

Se întâmpla pe 25 aprilie 2021, în meciul pierdut de FCSB cu Sepsi, scor 1-2. Ruptură a ligamentelor genunchiului, iar verdictul medicilor a sunat necruțător. Ar putea să nu mai revină pe teren niciodată.

„Nu am simțit că e grav când m-a lovit. Am crezut că e lovitură oarbă. Am încercat să continui, am mai stat trei minute, dar, la un moment dat, am simțit că nu mai pot să alerg. Nu am simțit o lovitură atât de puternic să cred că e atât de grav. După ce am primit vestea, am început să plâng, am plâns 10 minute încontinuu. Asta e viața, trebuie să trecem peste orice”, a mai dezvăluit fundașul stânga.

Ionuț Panțîru a fost accidentat de coechipierul Adrian Șut în minutul 20 al partidei cu Sepsi / Sursa Foto: captura video Digi Sport
Ionuț Panțîru a fost accidentat de coechipierul Adrian Șut în minutul 20 al partidei cu Sepsi / Sursa Foto: captura video Digi Sport

Ce relație are cu „călăul” Adrian Șut

„Nu pot să spun că a fost mai dureros, dar a fost ciudat. Amândoi am încercat să recuperăm balonul și așa a fost să fie. El m-a lovit. Chiar dacă mă lovea altcineva, tot trebuia să mă operez.

Vorbim mereu, avem o relație bună și în afara terenului. La un moment dat și-a cerut atât de multe scuze încât i-am spus ’Băi, gata! Nu mai spune nimic, nu îmi mai da mesaje! Am înțeles, îți pare rău. Asta este, trebuie să trecem peste. Se întâmplă, așa e la fotbal”, a încheiat Panțîru.

Pe Panţîru o să-l vedeţi de acum în teren, pentru că ne aduce bucurie şi baftă. Nu mă interesează nimica, el va fi titular. Să facă antrenorul ce vrea, să-i găsească loc în echipă, ăsta e ordinul.
Gigi Becali