VIDEO | Geniul în stare pură! Vedeți aici cele mai frumoase goluri marcate de Maradona în cariera sa

George Drafta 17.12.2020, 15:51
VIDEO | Geniul în stare pură! Vedeți aici cele mai frumoase goluri marcate de Maradona în cariera sa

Marele fotbalist argentinian ne-a părăsit în urmă cu 3 săptămâni, dar momentele memorabile ale aventurii sale pe terenul de fotbal voi dăinui pentru todeauna. 

El Pibe D’Oro este considerat de mulți cel mai bun fotbalist al tuturor timpurilor, iar sud-americanul a prins prima poziție în mai multe topuri alcăuite de-a lungul timpului. Maradona a fost desemnat în 2002 marcatorul celui mai frumos gol al secoului trecut. Reușita sa de la CM din 1986 împotriva Angliei în care a înscris după ce a driblat jumătate dintre jucătorii echipei adverse este la cea care a strâns cele mai multe voturi.

Dintr-un top al golurilor superbe izbutite de-a lungul întregii sale carierei nu puteau lipsi cele în tricoul lui Napoli sau a Bocăi Juniors, echipe la care a reușit performanțe colosale. Noi am selectat pentru dumneavoastră cele mai frumoase 6 reușite care l-au adus pe Maradona în conștiința colectivă a tuturor iubitorilor fenomenului. Nu putea lipsi și celebră „Mână a lui Dumnezeu” din aceeași paetidă împotriva Angliei, disputată la Cupa Mondială din Mexic, din 1986.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe