VIDEO. George Ganea le-a răspuns fanilor înaintea debutului de la Jocurile Olimpice! Cui vrea să dedice primul gol marcat la Olimpiadă

Moldoveanu Camelia / 09.07.2021, 20:07
VIDEO. George Ganea le-a răspuns fanilor înaintea debutului de la Jocurile Olimpice! Cui vrea să dedice primul gol marcat la Olimpiadă

George Ganea, unul dintre fotbaliștii convocați de către Mirel Rădoi pentru a reprezenta România la Jocurile Olimpice de la Tokyo, a făcut câteva dezvăluiri pentru fanii săi. Atacantul de la Farul Constanța are doar 22 de ani, dar multe povești de împărtășit. Acesta a dezvăluit cu ce jucător din generațiile trecute i-ar fi plăcut că fie coechipier, răspunsul a fost unul neașteptat.

George Ganea: „Aș face schimb cu Radu Boboc”

Fotbalistul convocat de Mirel Rădoi la echipa națională a României pentru a merge la Jocurile Olimpice de la Tokyo a răspuns pentru FRF la 10 întrebări adresate de fani. Întrebat cu cine ar vrea să facă schimb de abilități, George Ganea a avut un răspuns surprinzător.

Aș face cu Radu Boboc. Eu i-aș da execuțiile mele și de la el aș lua driblingul.”

Acesta și-a sfătuit fanii să joace fotbal de plăcere pentru a ajunge fotbaliști mari. Mai mult, el îi îndeamnă pe cei mici să-și reprezinte țara în competiții. George Ganea a mai dezvăluit și că prima sa întâlnire, dar și cea mai frumoasă, cu fotbalul a fost atunci când părinții lui l-au înscris într-o echipă din Anglia.

L-a trădat pe Mirel Rădoi și a ales un alt antrenor

Întrebat de greșelile pe care le fac fotbaliștii tineri din România, Ganea a spus că problema reală a tinerei generații este lipsa de experiență. Mai mult, el este de părere că jucătorii în unele momente gestionează chiar bine situația.

O altă întrebare din partea fanilor a creat o controversă. Se pare că, la capitolul jucător din vechea generație cu care și-ar fi dorit să fi coleg, nu l-a ales pe Mirel Rădoi, ci pe Adrian Mutu. Mai mult, el a declarat că nu își ascultă mereu antrenorul, fiind nevoie uneori să-și asume unele decizii.

Cui ar dedica George Ganea un gol la Jocurile Olimpice?

Familiei mele! Pentru ei zic eu că vă fi un lucru extraordinar că eu să pot să marchez la Jocurile Olimpice.”, a mai spus jucătorul.

Lotul României pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo

PORTARI: Marian Aioani (Farul Constanța), Mihai Popa (Astra), Ștefan Târnovanu (FCSB);

FUNDAȘI: Andrei Rațiu (Villarreal/Spania), Ricardo Grigore (Dinamo București), Andrei Chindriș (FC Botoșani), Virgil Ghiță (Farul Constanța), Alexandru Pașcanu (Ponferradina/Spania), Radu Boboc (Farul Constanța), Florin Ștefan;

MIJLOCAȘI: Andrei Ciobanu (Farul Constanța), Marius Marin (Pisa/Italia), Marco Dulca (Chindia Târgoviște), Dragoș Nedelcu (FCSB), Alexandru Dobre (Dijon/Franța), Valentin Gheorghe (Astra), Ion Gheorghe (FC Voluntari), Tudor Băluță (Brighton/Anglia); Eduard Florescu (FC Botoşani), Antonio Sefer (Rapid).