(VIDEO) Gigi Becali și Daniela Crudu, ceartă ireală la TV: „Toată lumea a aflat pe cât te vindeai” (REMEMBER)

Mihai Rosoiu / 10.02.2021, 09:33
(VIDEO) Gigi Becali și Daniela Crudu, ceartă ireală la TV: „Toată lumea a aflat pe cât te vindeai” (REMEMBER)

Relațiile dintre fotbaliști și vedetele s-au transformat într-o obișnuință, fie că vorbim despre România sau despre țările occidentale. Firesc, aceste iubiri s-au bucurat de notorietate grație popularizării lor de către mass media. Gigi Becali și Daniela Crudu, ceartă ireală la TV, este un subiect care a făcut „carieră”.

Dialogul halucinant dintre fosta asistentă tv și patronul FCSB se poziționează și astăzi, pe un loc fruntaș al scandalurilor din high-life-ul autohton. Totul s-a petrecut cu mulți ani în urmă, pe vremea când frumoasa brunetă se iubea cu unul dintre fotbaliștii clubului lui Becali.

Gigi Becali și Daniela Crudu, ceartă ireală la TV: „Toată lumea a aflat pe cât te vindeai”

Cei doi îndrăgostiți se numeau Mihai Costea și Daniela Crudu. El, fotbalist în plină ascensiune, pe care Becali spera să obțină zeci de milioane de euro, ea vedetă tv.

Daniela Crudu și Mihai Costea, pe vremea când formau un cuplu
Daniela Crudu și Mihai Costea, pe vremea când formau un cuplu

Scandalul a izbucnit după ce latifundiarul din Pipera a ajuns la concluzia că randamentul lui Mihai Costea este scăzut. Impulsiv, ca de obicei, Becali și-a început tirada la adresa tinerei. Patronul celor de la FCSB a început să arunce cu acuzații, iar totul a culminat cu un dialog în public. Mai exact, cu o intervenție telefonică a lui Gigi Becali la „Un show păcătos”, emisiune care a făcut istorie la Antena 1. În timpul show-ului moderat de Dan Capatos, Gigi Becali a jignit-o crunt pe Daniela Crudu.

Am mulţi prieteni care au cumpărat-o pe Crudu. Se dădea pe bani. Daniela face nenorociri. Costea are o problemă, e păcat de el că se gândeşte numai la Crudu. Crudu i-a făcut farmece lui Costea. Îl admir pe Mihai Costea dacă poate s-o cuminţească pe Daniela. Nu orice bărbat poate să cuminţească o femeie”, declara Gigi Becali la începutul anului 2013.

Lacrimi în direct la „Un show păcătos”

În ciuda acuzațiilor grave, car ei-au fost aduse, Daniela Crudu nu a ripostat, așa cum era de așteptat. În timpul dialogului de la televizor, frumoasa asistentă a izbucnit în plâns. Daniela a fost vizibil afectată de acuzațiile patronului de la FCSB. Cei care au sărit în ajutorul brunetei au fost vedetele Antenei 1, Dan Capatos și Simona Gherghe.

Cei doi au încercat să-l calmeze pe Gigi Becali și să-l facă să-și mai „îndulcească” discursul. Numai că patronul FCSB a fost de neînduplecat. Acesta nu numai că nu s-a oprit, dar a făcut afirmații, care fac „epocă” și-n ziua de azi.

Gigi Becali și Daniela Crudu, ceartă ireală la TV este doar unul dintre episoadele în care relațiile fotbaliștilor cu domnișoare din showbizul autohton au fost expuse unei țări întregi. În cele din urmă, povestea de dragoste dintre Mihai Costea și Daniela Crudu s-a încheiat destul de urât. Apropiații cuplului au vorbit inclusiv despre violențe fizice, însă totul a devenit istorie.