VIDEO | Goluri uluitoare reușite Ianis Hagi și Florin Tănase la antrenamentul României de miercuri seara

Marian Cărăvan / 25.03.2021, 11:06
VIDEO | Goluri uluitoare reușite Ianis Hagi și Florin Tănase la antrenamentul României de miercuri seara

La ultimul antrenament înaintea duelului cu Macedonia de Nord, din preliminariile CM, „tricolorii” au făcut spectacol. Goluri uluitoare reușite de Ianis Hagi și Florin Tănase la antrenamentul României de miercuri seara. Meciul România – Macedonia de Nord e joi, de la ora 21:45, pe Arena Națională.

Goluri uluitoare reușite de Ianis Hagi și Florin Tănase la antrenamentul României de miercuri seara

„Tricolorii” au exersat execuții spectaculoase la ultimul antrenament dinaintea meciului cu Macedonia de Nord. Concentrare maximă în cantonamentul echipei naționale, înaintea debutului în campania de calificare la Campionatul Mondial din Qatar. Goluri uluitoare reușite Ianis Hagi și Florin Tănase la antrenamentul României de miercuri seara. România întâlnește Macedonia de Nord, joi seara, de la ora 21:45, pe Arena Națională din București. Meciul va fi live text pe Playsport.ro. Înaintea duelului din această seară, „tricolorii” au făcut spectacol în cantonamentul de la Mogoșoaia.

Patru superexecuții de repetat seara asta cu Macedonia de Nord! Mogoș, Ianis, Maxim și Tănase au făcut show la ultimul antrenament înaintea drumului spre Mondial!”, anunță FRF, pe site-ul oficial, în secțiunea live blog dedicată echipei naționale.

Unul dintre autorii execuțiilor de senzație de la antrenament este Ianis Hagi. Deja campion în Scoția cu Glasgow Rangers, Ianis Hagi a dezvăluit cum a ajuns să fie un bun executant al fazelor fixe.

De la filmulețele cu tata a plecat obsesia mea să devin un bun executant de faze fixe. La 2 ani loveam mingea cu stângul, dar primele amintiri le am cu lovind cu ambele picioare, învățat de acasă. M-am dezvoltat fizic în Scoția, se vede și la teste, dar fotbalul se joacă cu mintea”, a spus Ianis Hagi.

Goluri uluitoare reusite de Ianis Hagi si Florin Tanase la antrenamentul Romaniei de miercuri seara
Goluri uluitoare reusite de Ianis Hagi si Florin Tanase la antrenamentul Romaniei de miercuri seara

George Pușcaș vrea un gol decisiv cu Macedonia de Nord

George Pușcaș, atacantul formației engleze Reading, a fost convocat de Mirel Rădoi pentru cele trei meciuri pe care România le susține în luna martie.

Fotbalistul a participat la un interviu special pentru FRF TV. A răspuns întrebărilor a 12 foști mari internaționali. Nu de puține ori, microbiștii s-au întrebat ce-i trece prin minte unui jucător atunci când marchează. George Pușcaș a fost provocat de un fost atacant al „tricolorilor”, Florin Răducioiu.

Un gol la națională e mereu special. Mereu, când marchez, simt că nu e doar golul meu, ci e golul tuturor fanilor care se uită la noi și susțin România. E golul întregii țări. Și asta mă face foarte mândru pe moment, știind că marchez pentru țara mea”, a spus George Pușcaș.

Pus să aleagă între un gol decisiv cu Macedonia de Nord și unul de orgoliu cu Germania, atacantul a răspuns fără ezitare: „un gol cu Macedonia de Nord”.

România va avea următorul program în luna martie

– 25 martie: România – Macedonia de Nord, ora 21:45 (Arena Națională)
– 28 martie: România – Germania, ora 21:45 (Arena Națională)
– 31 martie: Armenia – România, ora 19:00.

Meciurile vor fi transmise de PRO TV și contează pentru calificarea la Campionatul Mondial din 2022, găzduit de Qatar. România se mai află în grupă cu Islanda și Liechtenstein. Doar ocupanta primului loc se va califica direct la turneul final, în timp ce locul secund poate duce la baraj.