VIDEO. Gooooool, Nicolae Stanciu pentru Slavia Praga! Bijuteria reușită de român poate fi golul etapei în Cehia

Olteanu Ștefan / 29.11.2021, 09:19

Nicolae Stanciu (28 de ani) a marcat un nou gol pentru Slavia Praga, în victoria din ultima etapă a Cehiei, scor 3-0 cu Teplice. Titular și integralist, Stanciu a reușit să deschidă scorul în partida cu Teplice cu un șut superb dintr-o lovitură liberă.

Nicolae Stanciu, gol superb pentru Slavia Praga! A înscris din lovitură liberă

Nicolae Stanciu a ieșit din nou la rampă pentru Slavia Praga și în ultima etapă din Cehia a înscris un super gol. Mijlocașul român a fost titular și integralist în partida cu Teplice din runda cu numărul 16. După doar 16 minute de joc, Stanciu și-a asumat responsabilitatea de a executa o lovitură liberă dintr-o poziție lateral dreapta. Deși nimic nu anunța un șut pe poartă al românului, fiind pregătit mai degrabă pentru execuția unei centrări cu piciorul drept, Stanciu l-a surprins pe goalkeeperul advers și a înscris un eurogol. După ce un coechipier a sărit peste minge, Stanciu a șutat în forță la vinclul colțului scurt și portarul lui Teplice a fost păcălit.

În afară de Stanciu, pentru Slavia Praga au mai marcat Kuchta și Ousou. Teplice a terminat mecul în 10 oameni, după ce mijlocașul Maracek a fost eliminat.
Slavia s-a impus cu 3-0 pe teren propriu și a obținut a 13-a victorie a sezonului. Formația lui Nicolae Stanciu conduce campionatul din Cehia, cu 41 de puncte după 16 etape. Plzen este principala urmăritoare, cu 38 de puncte.

A fost al 5-lea gol marcat de Stanciu în acest sezon. Cum arată statistica românului

Nicolae Stanciu este în continuare decisiv pentru Slavia Praga. În 22 de meciuri jucate în acest sezon, el a înscris 5 goluri și a oferit 7 pase decisive în toate competițiile.
De asemenea, golul din meciul cu Teplice a fost al 5-lea pe care Stanciu l-a înscris din lovitură liberă de la transferul la Slavia Praga.
În total, în cele 107 meciuri jucate pentru cehi, Nicolae Stanciu a înscris 25 de goluri și a oferit 27 de pase decisive.

Stanciu evoluează pentru Slavia Praga din iulie 2019. El s-a impus rapid și a devenit unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei. În doi ani petrecuți la Praga, el a reușit să câștige două titluri de campion și o Cupă a Cehiei.
În stagiunea precedentă, Nicolae Stanciu a câștigat și două trofee individuale, unul dintre ele fiind cel de „cel mai bun jucător străin al sezonului”.

Nicolae Stanciu este din ce în ce mai aproape să plece de la Slavia Praga. Anunțul momentului făcut de impresar. „Își dorește să meargă acolo”.