VIDEO. Hagi și-a ieșit din minți la finalul partidei cu Argeș. Regele a înregistrat un episod demn de cartea recordurilor

Gabriel-Alexandru Ioniță / 09.04.2022, 21:25
VIDEO. Hagi și-a ieșit din minți la finalul partidei cu Argeș. Regele a înregistrat un episod demn de cartea recordurilor

Gică Hagi a fost din nou extrem de deranjat de lipsa jurnaliștilor de la conferința de presă și de această dată a ales să o boicoteze în semn de protest. Managerul tehnic al Farului Constanța a stat doar circa 20 de secunde la conferința de după victoria de la Pitești, probabil un record mondial din acest punct de vedere.

Gică Hagi a plecat furios de la conferința de presă, după doar câteva secunde

„Regele” s-a ridicat furios și și-a strigat nemulțumirea în fața celor prezenți, ce e drept, foarte puțini la număr.

Ce-i asta? Nu se poate, nu se poate! Am venit, bună ziua, mulțumesc, am plecat. Facem caterincă? Atunci facem caterincă! Dacă ne facem de râs, ne facem!”, a spus Hagi, extrem de nervos.

Situația nu s-a detensionat nici în afara sălii de conferință a stadionului din Pitești. Hagi a fost rugat de mai mulți copii să le dea autografe și să facă poze cu ei. În acest timp, câțiva jurnaliști s-au apropiat de acționarul Farului pentru a-l filma.

În acel moment, el le-a transmis acestora, pe un ton destul de agresiv, că ar fi trebuit să fie prezenți la conferința de presă, ceea nu s-a întâmplat.

Acolo trebuia să vii! Bă, trebuia să vii la conferință, nu să filmezi acum. Lipsă de respect, tată. De-aia a ajuns fotbalul unde a ajuns”, le-a transmis Gică Hagi jurnaliștilor.

Ulterior, un membru al staff-ului tehnic al constănțenilor a încercat să îl oprească pe cameramanul Orange Sport din a-l filma pe Hagi, moment în care acesta a intervenit și i-a spus: „Lasă-l, bă, să filmeze! Munca ta, tată. În halul ăsta ați ajuns? Dar chiar așa? Mă luați la… Presa, unde e presa la conferință? Niciunul! Până când?”.

Ce a spus antrenorul Farului despre meciul de la Pitești

Nimic nu părea să anticipeze această desfășurare a evenimentelor în timpul flash-interviului oferit de Gică Hagi imediat după meci. „Regele” a analizat partida și s-a arătat optimist în legătură cu următoarele etape. Firește că nu avea de unde să știe că nimeni nu se va înghesui la conferința sa de presă.

Un meci bun, împotriva unui adversar greu. Din păcate, suferim la ritm. De la 0 grade am trecut repede la 20 de grade. Cred că am făcut un meci bun, atât ofensiv, cât și defensiv. Astăzi am marcat, în rest suntem tot noi, încercăm să ne impunem principiile.

Am zis să trebuie să dau spațiu tuturor. Încercăm să îi vedem pe toți jucătorii. Câteodată ne iese, altădată nu. Adi Petre e un nouar care simte golul, a demonstrat-o de la 17 ani. Din punct de vedere fizic este mai bine. Gabi Iancu și Nedelcu încă nu au ritm de joc, îi așteptăm și pe ei.

Sperăm să mergem dintr-o victorie în altă. Am arătat că ne putem lupta cu orice adversar. Le-am transmis că putem câștiga împotriva oricui! Obiectivul nostru numărul 1, ca mentalitate, este să câștigăm fiecare meci. Asta vrem să facem aici”, a spus Gică Hagi la scurt timp după fluierul final al meciului de la Pitești.

Hagi a fost protagonistul unui moment asemănător și după returul cu FCSB din sezonul regulat

Nu este primul astfel de episod care îl are în centrul pe Hagi. El s-a mai confruntat cu un asemenea tratament și după victoria de pe Arena Națională contra FCSB-ului din finalul sezonului regulat. Atunci, el a ținut conferința de presă, dar a taxat dur situația în care se afla.

Am venit din respect pentru televiziune. Așa sunt eu educat. Dar îmi pare rău că aveți lipsă de educație, lipsă de respect față de unul care a jucat, față de antrenorul care a câștigat. Nu e nimeni la conferința de presă. Îmi pare rău! Astea sunt cuvintele mele. Voiam să vin și să vorbim pentru că suntem fericiți că am câștigat, dar, din păcate, asta e…

Nici nu pot să am cuvinte. Dar am ajuns și aici, s-a ajuns și în postura asta. Am pățit-o încă o dată la Sepsi. Acum e a doua oară. Am mai pățit-o o dată, atunci am tăcut din gură. Văd că trebuie să se întâmple altceva ca să fie toată mulțimea. Îmi pare rău. Din păcate, e lipsă mare de respect. Dar asta e… Trebuie să mă obișnuiesc, trebuie să merg înainte. Doar vă transmit că suntem fericiți pentru că am făcut un meci mare. Vă mulțumesc”, a spus atunci Gică Hagi.