VIDEO. Ianis, răspuns genial după ce a fost criticat de nemți! Golul lui Hagi Jr a amintit de execuțiile fabuloase ale „Regelui”

Robert Zanfir 08.10.2021, 22:32
VIDEO. Ianis, răspuns genial după ce a fost criticat de nemți! Golul lui Hagi Jr a amintit de execuțiile fabuloase ale „Regelui”

Ianis Hagi a deschis scorul cu Germania, în urma unei faze care a amintit de execuțiile prin care tatăl său teroriza apărările adverse.

România a început meciul de la Hamburg cu o formulă ultra-defensivă, iar Germania a fost aproape să dea lovitura încă din start. Arbitrul Cüneyt Çakır a dictat lovitură de la 11 metri în urma unei intervenții neglijente a lui Andrei Burcă, dar s-a răzgândit după ce a consultat sistemul VAR.

VIDEO Ianis Hagi. Răspuns genial după ce a fost criticat de nemți! Golul lui Hagi Jr a amintit de execuțiile fabuloase ale tatălui său

După nouă minute de joc, mingea a ajuns la Ianis Hagi, care l-a driblat ca în curtea școlii pe Rudiger și l-a învins pe Ter Stegen cu un șut la colțul lung, cu piciorul stâng.

Imediat după reușita fabuloasă, Ianis Hagi s-a bucurat alături de suporterii români, prezenți pe stadion. Ianis Hagi este la al doilea gol reușit în tricoul naționalei, în cele 21 de meciuri jucate.

„Ianis Hagi nu o să ajungă la nivelul lui Gică”

Italienii anunță că Ianis Hagi ar fi dorit de Jose Mourinho. Nemții au aflat că Roma ar fi gata să pună pe masă 20 de milioane de euro pentru jucătorul lui Rangers.

Germanii nu au ratat șansa de a-l critica pe fiul lui Gică Hagi, despre care au spus că nu își va egala niciodată tatăl.

„Nu o să ajungă la nivelul tatălui, dar are șanse să fie un fotbalist bun. Are doar 22 de ani, mai are 15 în care să crească. Nemții au auzit că ar fi interesat de el Mourinho, măcar de ar fi așa. Mi-aș dori. Ar trebui să se transfere la o echipă importantă, unde să crească și să arate că are valoare. Și la națională ar trebui să joace la fel ca la echipa de club.

El suferă din cauza numelui, dacă era altcineva, poate ar fi fost mult mai ușor pentru el. E un băiat inteligent, care știe ce vrea în viață și sunt sigur că poate să înainteze și să ajungă un fotbalist valoros”, a spus și Marcel Răducanu.

Germania – România. ECHIPELE DE START:

România: Niță – Rațiu, Rus, Chiricheș, Burcă, Toșca – Hagi, Stanciu, Marin, Mihăilă – Pușcaș
Rezerve: Vlad, Aioani, Manea, Albu, Ivan, Cicâldău, Maxim, Bancu, Keșeru, Cordea, Mitriță, Moruțan
Selecționer: Mirel Rădoi

Germania: Ter Stegen – Hofmann, Sule, Rudiger, Kehrer – Goretzka, Kimmich – Gnabry, Reus, Sane – Werner
Rezerve: Leno, Schlotterbeck, Ginter, Havertz, Muller, Musiala, Klostermann, Neuhaus, Adeyemi, Raum, Wirtz
Selecționer: Hans Flick

Stadion: Volksparkstadion (Hamburg) / Capacitate: 57.000 locuri
Arbitru: Cüneyt Çakır / Asistenți: Bahattin Duran, Tarik Ongun (toți din Turcia)

Programul Grupei J

11 octombrie 2021
ROMÂNIA – Armenia, de la ora 21:45
Islanda – Liechtenstein, de la ora 21:45
Macedonia de Nord – Germania, de la ora 21:45

11 noiembrie 2021
Armenia – Macedonia de Nord, de la ora 19:00
ROMÂNIA – Islanda, de la ora 21:45
Germania – Liechtenstein, de la ora 21:45

14 noiembrie 2021
Liechtenstein – ROMÂNIA, de la ora 19:00
Armenia – Germania, de la ora 19:00
Macedonia de Nord – Islanda, de la ora 19:00

Urmăriți Playsport.ro și pe