VIDEO. Idilă între Radu Banciu și mama unei cunoscute prezentatoare de la Prima Sport: „Începe o poveste tulburătoare de dragoste”

Andrei Alexandra 11.11.2022, 11:27
VIDEO. Idilă între Radu Banciu și mama unei cunoscute prezentatoare de la Prima Sport: „Începe o poveste tulburătoare de dragoste”

Unul dintre cei mai controversați oameni de televiziune a făcut o dezvăluire surpriză. Idilă între Radu Banciu și mama unei cunoscute prezentatoare de la Prima Sport. Așa s-ar putea sintetiza într-o frază întreaga tărășenie. Cel care a dat totul în vileag a fost chiar prezentatorul emisiunii „Lumea lui Banciu”. În ediția de miercuri, 9 noiembrie, amfitrionul producției Prima Sport a povestit câteva amănunte picante despre acest moment.

Idilă între Radu Banciu și mama unei cunoscute prezentatoare de la Prima Sport

Relația dintre Radu Banciu și Anita van Belzen este una strict profesională. Frumoasa blondă este invitată la „Notele lui Banciu”, o emisiune în care omul de televiziune face o analiză neobișnuită a personajelor din sportul românesc. La începutul emisiunii din 9 noiembrie, Radu Banciu a povestit cu s-a aruncat într-o relație cu mama prezentatoarei tv.

Evident, totul este doar o glumă bine ticluită de Banciu, care a povestit cu lux de amănunte cum s-a petrecut totul, chiar în timpul filmărilor pentru „Note”. Dezvăluirile vedetei tv sunt savuroase:

Începe povestea de dragoste dintre domn’ profesor (n.r. Radu Banciu) și mama Anitei. O poveste tulburătoare, care, cu siguranță, va pasiona în cele mai înalte sfere. Vă recomand să urmăriți emisiunea și veți vedea cum se va produce lipeala. Am luat deja legătura cu Anita să urgenteze toate treburile”, a spus Radu Banciu.

Mama Anitei van Belzen, pasiune fățișă pentru Radu Banciu

Creatorul emisiunii „Lumea lui Banciu” nu s-a sfiit să ofere amănunte picante despre acest episod: „Am înțeles că mama Anitei a dezvoltat o pasiune teribilă pentru domnul profesor, ceea ce nu e deloc surprinzător. Pe vremuri așa se întâmpla la orice școală. Mamele elevilor se îndrăgosteau tot de dascălii copiilor lor. Sigur că tu ca mamă te uitai la profesor. Te uitai la el ca la Dumnezeu! Acum și domn’ profesor e de acord. O femeie de vârstă apropiată, dar venită dintr-un loc mirific din România. Dânsa este de la Deva”, a mai spus realizatorul emisiunii de la Prima Sport.

Născută în Bruxelles, Belgia, Anita van Belzen face deja furori în presa din România și a fost inclusă în mai multe publicații de tip tabloid în topul celor mai frumoase prezentatoare. Absolventă a Facultății de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării, tânăra colaborează cu postul TV Prima Sport și este  „asistentă” în emisiunea „Notele lui Banciu” de la Look Sport.

Înainte de a-și face apariția la pupitrul știrilor sportive, Anita van Belzen a cochetat cu modellingul o perioadă de timp, mai precis în intervalul 2015 – 2017. Ulterior, ea început studiile universitare și, în cele din urmă, o carieră în televiziune.

În prezent, Anita van Belzen studiază la programul de master „Producție Media” din cadrul Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe