VIDEO. Ignorat de antrenor, iubit de fani! Olimpiu Moruțan, asaltat de suporteri în tribune la ultimul meci al lui Galatasaray

Olteanu Ștefan / 20.04.2022, 00:03
VIDEO. Ignorat de antrenor, iubit de fani! Olimpiu Moruțan, asaltat de suporteri în tribune la ultimul meci al lui Galatasaray

Olimpiu Moruțan (22 de ani) nu traversează cea mai bună formă la Galatasaray, unde e ignorat de antrenor, însă în ciuda acestui fapt, mijlocașul român continuă să fie iubit de fani. La confruntarea din ultima etapă a Turciei, Moruțan a fost asaltat de suporterii din tribune și a fost nevoit să participe la o scurtă ședință foto.

VIDEO senzațional cu Olimpiu Moruțan, în tribune, la duelul Galatasary – Yeni Malatyaspor. Ignorat de antrenor, iubit de fani

Ingnorat de antrenor, Olimpiu Moruțan a fost nevoit să vadă duelul Galatasaray – Yeni Malatyaspor 2-0 din tribunele arenei, însă cu ocazia acestui moment mai puțin plăcut, mijlocașul român a putut vedea din nou cât de iubit este de fani.

Moruțan a stat într-un sector apropiat de suporteri și a urmărit meciul cu mare atenție, alături de Mbaye Diagne (30 de ani), fost atacant la Galatasaray.

Însă, în timpul duelului cu Yeni Malatyaspor, mijlocașul român și-a făcut timp și pentru o scurtă ședință foto alături de fanii din spatele său și, pe rând, le-a luat telefoanele pentru a imortaliza momentul. Cu zâmbetul pe față, Moruțan a îndeplinit dorința fiecărui fan.

Deși e cât se poate de clar că Moruțan nu este pe placul antrenorului Domenec Torrent, fanii au continuat neîncetat să îl susțină pe jucătorul român. După meciul cu Karagumruk din data de 2 aprilie, suporterii l-au taxat pe tehnicianul spaniol pentru că l-a ținut pe Moruțan tot meciul pe banca de rezerve.

Lasă-l să intre măcar pe final. Scorul era 2-0 și Babel era deja obosit”, „Nu i-au dat șansa băiatului să joace nici măcar 10 minute”, au fost comentariile suporterilor.

Mbaye Diagne face haz de necaz. Ce i-a transmis lui Moruțan pe rețelele de socializare. „Fratele meu, ești bine?”

Mbaye Diagne este un internațional senegalez care s-a aflat sub contract cu Galatasaray până în luna februarie. Atacantul de 30 de ani a rămas într-o relație bună cu Moruțan, iar duelul cu Yeni Malatyaspor din runda precedentă l-au văzut împreună din tribune.

Mbaye Diagne a postat o poză cu Moruțan pe contul său de Instagram, în care se poate observa cu ochiul liber dezamăgirea românului.

Fratele meu, ești bine? Te gândești la iubita ta, am dreptate? Sper că nu ești înfometat. M-am distrat cu tine, știi asta!”, a scris Mbaye Diagne în descrierea fotografiei.

Olimpiu Moruțan i-a răspuns în secțiunea de comentarii:

Fratele meu”, a scris Moruțan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mbaye Diagne (@mbayediagne909)

Domenec Torrent a izbucnit la conferința de presă. „Nu înțeleg întrebările despre Moruțan”

La conferința de presă, antrenorul lui Galatasaray a fost vizibil deranjat în momentul în care a fost întrebat despre situația lui Moruțan.

Nu înțeleg întrebările despre Moruțan. Sunt întrebări despre jucători care nu sunt constanți. Ați văzut meciul cu Dinamo Kiev. Trăiesc cu ei și observ ce văd pe teren și ce văd la antrenamente. Atât Moruțan, cât și Bariș (n.r. Bariș Alper Yilmaz) se antrenează incredibil. Nu mă plâng de antrenamente.

Am spus deja, trebuie să exclud câte 5 jucători pentru fiecare meci, nu e ușor. Toți merită să joace, nu îi pot convinge cu explcații tactice. Să spunem că Bariș sau Moruțan jucau, ei au fost și titulari, în special Moruțan. După aceea, nu întreabă lumea de faptul că Emre nu a mai jucat, de exemplu.

Ieri, Moruțan mânca singur în Florya (n.r. baza lui Galatasaray), poate fi dificil să comunici cu el. Poate vorbi doar română, uneori nu are translatorul cu el. În afară de a fi profesionist, toți vor să îl ajute pentru că este un băiat extrem de bun. Sunt lucruri extrem de absurde, am auzit că îl lăsăm singur, că nu ne interesează. Am răspuns la toate aceste lucruri, nu am o problemă cu cineva, în special cu jucătorii tineri”, a declarat Torrent, după Galatasaray – Yeni Malatyaspor 2-0.

Iordănescu a declanșat operațiunea Moruțan. Selecționerul României se deplasează în Turcia ca să afle ce se întâmplă cu mijlocașul.