VIDEO Ionuț Radu, gafă colosală în Serie A! Portarul român a ruinat-o pe Inter şi poate să trimită titlul către AC Milan

Octavian Vasilescu / 27.04.2022, 23:24
VIDEO Ionuț Radu, gafă colosală în Serie A! Portarul român a ruinat-o pe Inter şi poate să trimită titlul către AC Milan

Portarul român Ionuț Radu (24 de ani) a îngropat-o pe Inter în meciul cu Bologna, o restanță din runda cu numărul 20 din Serie A. Campioana en-titre a Italiei a pierdut la limită, scor 1-2.

Ionuț Radu a comis o gafă colosală în minutul 81, iar Bologna a obținut toate cele trei puncte. În urma acestui rezultat, Inter a ratat șansa de a urca pe locul 1 în Serie A.

Ionuț Radu a greșit decisiv în Bologna – Inter

Portarul a fost titularizat după ce Samir Handanovic s-a accidentat la spate. Ionuț Radu a gafat incredibil în minutul 81. Acesta a încercat să-i paseze unui coleg, dar a dat pe lângă minge. Nicola Sansone a profitat și a scăpat singur cu poarta goală, după care a înscris pentru 2-1.

Inter nu a avut puterea să mai egaleze pe final, iar gafa lui Ionuț Radu a fost decisivă.

Cum arată acum clasamentul din Serie A

AC Milan rămâne lider în Serie A, cu 74 de puncte. Inter ocupă locul 2, cu 72 de puncte. În runda următoare, AC Milan va primi vizita celor de la Fiorentina. Pentru Inter urmează o altă deplasare, pe terenul lui Udinese.

Ionuț Radu e legitimat la Inter din 2013

Conform site-ului de specialitate Transfermarkt, cota de piață a lui Ionuț Radu se ridică la 4 milioane de euro.

Ionuț Radu a fost transferat de Inter în 2013, de la Pergolettese Youth. De-a lungul timpului, portarul născut în București a evoluat sub formă de împrumut la Avellino, Genoa și Parma.

Cea mai bună perioadă a traversat-o la Genoa, unde a apărat în 52 de meciuri și a impresionat pe toată lumea.

Meciul din această seară a fost al 5-lea pentru Ionuț Radu în poarta lui Inter.

VIDEO Rezumatul meciului Bologna – Inter 2-1