VIDEO. Karim Benzema, erou în cantonamentul naționalei Franței. Cum a reacționat Kylian Mbappe când l-a revăzut pe starul de la Real Madrid

Moldoveanu Camelia 31.05.2022, 12:51
VIDEO. Karim Benzema, erou în cantonamentul naționalei Franței. Cum a reacționat Kylian Mbappe când l-a revăzut pe starul de la Real Madrid

Karim Benzema a făcut un sezon fenomenal la Real Madrid. Atacantul francez a contribuit substanțial la câștigarea UEFA Champion League, motiv pentru care a fost primit ca un erau în cantonamentul Franței. Însă, toată lumea a stat cu ochii pe reacția lui Mbappe, asta după ce s-a zvonit că între cei doi există o tensiune vizibilă din cauza deciziei lui Kylian de a rămână la PSG.

Care este relația dintre Karim Benzema și Kylian Mbappe, de fapt

Real Madrid cucerit în acest sezon titlul în Spania, dar și Liga Campionilor. Cu toate că s-a speculat mult pe marginea jocului slab cu care au câștigat „galacticii”, realitatea este că Liverpool a fost învinsă cu 0-1 pe Stade de France.

Karim Benzema a făcut un sezon incredibil, iar la revenirea în cantonamentul Franței, atacantul a fost tratat ca un erou. Colegii au venit pe rând să-l îmbrățișeze și să-l felicite pe campion.

Cu toate că s-a vehiculat în presă faptul că relația dintre Karim Benzema și Kylian Mbappe s-a stricat, acest lucru pare a fi complet fals. Cu toate că Mbappe a decis să rămână la PSG și să refuze oferta venită de partea lui Real Madrid, Benzema nu pare a fi deloc supărat.

Mbappe nu a stat prea mult pe gânduri și l-a îmbrățișat pe Benzema. Amândoi cu zâmbetul pe buze, semn că relația lor este în continuare una extrem de apropiată.

Karim Benzema a marcat, doar în campionatul intern, în acest sezon 27 de goluri și a oferit 9 pase de gol.  Mai mult, în Liga Campionilor și-a adjudecat 15 reușite.

„Îmi doream ca el să-și îndeplinească visul”

Benzema a recunoscut că și-ar fi dorit să fie coleg cu Mbappe și la Real Madrid, nu doar la naționala Franței. În același timp, vârful spaniolilor spune că Mbappe își dorea foarte mult să ajungă pe „Santiago Bernabeu”.

Karim Benzema pare surprins de alegerea lui Mbappe, dar spune că îi va respecta decizia.

Îmi doream ca el să-și îndeplinească visul și să joace la Real Madrid, împreună cu mine. A ales PSG, trebuie să-i respectăm decizia. E tânăr, are multă responsabilitate pe umerii săi.

Ne vom bucura să jucăm împreună la națională, nu e nicio problemă din acest punct de vedere. Fiecare își ia propriile decizii”, a spus Karim Benzema, conform Telefoot.

Urmăriți Playsport.ro și pe