VIDEO. L-a umilit pe Patrick Mouratoglou cum nu a mai făcut-o nimeni. Imaginile fac senzație pe internet

Iosif Pintilie 25.01.2023, 08:45
VIDEO. L-a umilit pe Patrick Mouratoglou cum nu a mai făcut-o nimeni. Imaginile fac senzație pe internet

Patrick Mouratouglou a fost reprezentat la Australian Open de Holger Rune. Jucătorul de doar 19 ani este pregătit de antrenorul francez, rămas șomer temporar după ce Simona Halep a fost suspendată.

Patrick Mouratouglou, umilit de Holger Rune

În timul dulului din optimile de finală ale Australian Open dintre Patrick Mouratouglou și Andrey Rublev, încheiată după un supertiebreak superb, scor 6-3, 3-6, 6-3, 4-6, 7-6(9) în favoarea rusului.

Faza meciului nu a fost o lovitură spectaculoasă, ci o reacție a lui Holger Rune. Supărat, acesta i-a făcut un semn lui Patrick Mouratouglou. Antrenorul francez îi tot dădea sfaturi de pe marginea terenului, dar elevul său i-a cerut să tacă. (VIDEO AICI)

„Sunt noul fan al lui Rune după ce i-a cerut lui Mouratoglou să tacă din gură!” sau „Rune e cel mai tare! Nimeni n-a mai îndrăznit până acum să-i închidă gura lui Patrick, dar el a făcut-o”, sunt printre reacțiile adunate pe Twitter.

Ce a spus Patrick Mouratouglou, după meciul de la Australian Open

Antrenorul ce lucrează cu Holger Rune în perioada în care Simona Halep este suspendată a analizat eliminarea jucătorului său, fiind dezamăgit că aceasta aa venit la supertiebreak după o situație norocoasă pentru adversar.

“Întotdeauna este dezamăgitor să pierzi, și cu atât mai mult din cauza unei mingi care a căzut în terenul tău după ce a atins fileul. Trebuie să îl felicităm pe Andrey Rublev pentru un meci extraordinar și îi dorim să ajungă departe la Australian Open.

Vreau să-mi exprim admirația pentru acest tânăr jucător, Holger Rune, pentru toate progresele pe care le-a făcut. Este curajos, este plin de entuziasm și energie și va realiza lucruri mari în viitor, fără îndoială”, a declarat Patrick Mouratoglou, după eliminarea lui Rune.

Hoger Rune și-a explicat gestul

Jucătorul de tenis de pe locul 10 ATP a explicat că de obicei nu este deranjat de sfaturile primite de la antrenorul său, însă în aceasta moment nu era situația potrivită pentru sfaturi.

„De obicei, îmi place să mi se dea sfaturi din când în când. Dar nu tot timpul. Acolo, am simțit că nu era momentul, trebuia să mă concentrez doar pe teren. În aceste momente, totul se joacă pe un punct sau două. Și cu cât sunt mai concentrat pe teren, cu atât mai mult tenis bun pot produce.

Dacă nu sunt 100% prezent pe teren, e complicat. Mai ales în momentele tensionate. Cred că este important să rămân concentrat pe planul de joc și pe teren. Fără asta, putem pierde un punct, două puncte și asta poate fi suficient pentru a pierde meciul”, a explicat Holger Rune, după eșecul cu Andrey Rublev.

Urmăriți Playsport.ro și pe