VIDEO Magnatul Ion Țiriac a ajuns de urgență la spital. Ion Ion a luat decizia fără să mai stea pe gânduri

Olteanu Ștefan 05.03.2022, 10:18
VIDEO Magnatul Ion Țiriac a ajuns de urgență la spital. Ion Ion a luat decizia fără să mai stea pe gânduri

Ion Țiriac a dezvăluit abia acum un moment dificil din viața lui, în care a ajuns de urgență la spital. Omul de afaceri spune că a fost printre primii infectați cu virusul Covid-19 și fără ajutorul fiului său, Ion Ion, lucrurile ar fi putut să fie mult mai grave.

„Am avut Covid, printre primii!”. Magnatul Ion Țiriac a ajuns de urgență la spital

Ion Țiriac își aduce aminte și acum cu groază de momentul în care a fost depistat pozitiv cu Covid-19 și a ajuns de urgență la spital. Omul de afaceri mai vorbise anterior despre cum s-a infectat cu virusul asiatic, însă niciodată nu a spus că starea prin care a trecut a fost una atât de dificilă. Ion Țiriac s-a infectat în timpul unei vizite pe care a avut-o în Statele Unite ale Americii, la fiica sa, iar ulterior lucrurile au devenit critice. Ion Țiriac spune că în prima fază nu și-a dat seama de unde îi provin problemele de sănătate, însă în momentul în care a aflat, fiul său, Ion Ion, l-a urcat în avion și l-a adus în Europa. Mai exact, în Germania, unde Ion Țiriac a stat timp de opt zile internat:

Am avut COVID, unul dintre primii. Am luat în Statele Unite. N-am știut că l-am avut, n-am știut că îl port în spate. Imediat feciorul meu cel mare m-a adus în Europa. A trebuit să mă țină în spital opt zile, nu știu de ce. Dar nu în România, în Germania. Apoi m-am săturat și am venit acasă. E adevărat că am mai stat aproape o lună pe un teren de vânătoare, fără să fac nimic. În fiecare zi vânam de acolo, pentru că sătenii erau cam înghesuiți cu carnea”, a declarat Ion Țiriac, în emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”.

Cum s-a infectat cu Covid-19. „Am luat de la fiică-mea. Ea a luat de la Universitate”

În primăvara anului 2021, Ion Țiriac dezvăluia pentru prima oară că a avut virusul cu care s-a luptat întreaga planetă.
Însă, atunci lăsa de înțeles că făcut doar o formă ușoară și se declara „norocos”:

Am avut norocul norocului. Am trecut prin ea fără să simt, aproape nu știam că o am la vârsta asta tânără la care sunt, la 82 de ani. N-am avut absolut niciun simptom. Se întâmplă, mai bine așa decât altfel. Am fost la un test de rutină, am fost în Statele Unite, de-acolo am luat-o, de la fiică-mea, care a luat-o de la Universitate. Am trecut toți peste cu bine, mulțumesc lui Dumnezeu”, spunea Ion Țiriac, în aprilie 2021.

Ion Țiriac s-a vaccinat cu Pfizer

Tot în luna aprilie a anului trecut, Ion Țiriac a spus că atunci când i-a venit rândul să se prezinte la vaccinare, a făcut-o fără să stea pe gânduri. Miliardarul s-a imunizat cu serul Pfizer:

Având în vedere că mi-a venit rândul la vaccin, le-am făcut pe amândouă (n.r. dozele). L-am făcut pe cel pe care mi l-a dat, mi se pare că Pfizer. Este un vaccin ca toate vaccinurile. N-ai cum să nu-l faci, dacă ai puțină minte în cap”, mai declara Ion Țiriac, potrivit ObservatorNews.

De nu-și găsește, de fapt, Simona Halep antrenor. Ion Țiriac a elucidat misterul.