VIDEO | Marius Șumudică, cum nu l-ai văzut niciodată: „Terminați, destul! E prea mult pentru mine!” Ce s-a întâmplat în Turcia

Robert Zanfir / 08.01.2022, 16:20
VIDEO | Marius Șumudică, cum nu l-ai văzut niciodată: „Terminați, destul! E prea mult pentru mine!” Ce s-a întâmplat în Turcia

Yeni Malatyaspor a pierdut la Trabzon, 0-1, în primul meci din 2022. Marius Șumudică a înghițit cu greu eșecul și a făcut spectacol la conferința de presă. La o zi după partidă, au apărut și imaginile.

Yeni Malatyaspor a ajuns la al 10-lea meci fără victorie în campionatul din Turcia. Pentru Marius Șumudică este o adevărată dramă. Echipa este pe ultimul loc, iar șansele la salvare devin din ce în ce mai mici.

Marius Șumudică, cum nu l-ai văzut niciodată: „Terminați, destul! E prea mult pentru mine!” Ce s-a întâmplat în Turcia

Andreas Cornelius a marcat golul victoriei gazdelor. Imediat după partidă, fostul antrenor al celor de la CFR Cluj a acuzat violent arbitrajul.

Șumudică a spus că echipa sa ar fi meritat un penalty. Mai mult, a susținut că gazdele au fost iertate de o eliminare.

A doua zi după partidă, au apărut și imaginile cu discursul agresiv al tehnicianului. „Terminați, destul! E prea mult pentru mine!”

„Mereu respect arbitrii, dar cred că unii, care sunt la VAR, iau bani degeaba. Îmi pare rău să spun asta. Este a nu știu câta oară când cei din VAR nu spun nimic arbitrului de centru? De ce?

E vorba de două faze. Una când îmi lovesc jucătorul, care trebuie să-și schimbe tricoul pentru că avea sânge pe el. Am văzut la televizor faza. Este cartonaș roșu un milion la sută! Un milion la sută! Nu 100%. De ce se întâmplă așa ceva contra noastră?! E prea mult!

Trabzon e echipă bună, cu bani mulți. Nu are nevoie de acest ajutor. Arbitrilor, vă rog să-mi respectați munca! Lucrez într-o altă țară, lucrez cu inima pentru ca echipa să rămână în prima divizie. Sunt aici ca să lucrez. Dar respectați-mi munca!”, a spus antrenorul la conferința de presă.

Șumudică a cerut un penalty și o eliminare pentru Trabzon

„În ultimele minute am avut penalty 1 milion la sută. Jucătorul meu e lovit în careu. Nici la televiziunea beIN SPORTS nu arată faza. Ce vreți mai mult? Am jucat cu tineri, fără titulari și am pierdut cu 1-0. Trabzon nu a avut ocazii, iar noi trebuia să jucăm 11 contra 10. Și am avut penalty.

Oameni buni, stop! Vă rog, stop! Vă rog să vă opriți. Toată lumea muncește în țara asta. Dacă asta se întâmpla acum 4 ani, înțelegeam. Nu exista VAR. Vreau să întreb cine a fost la VAR la acest meci? Știți? Trebuie să știți (n.r- Ali Şansalan). Aaaa, ce s-a întâmplat cu el acum 2 luni? După un meci, a stat o lună pe bară. Verificați meciul. E un subiect bun pentru voi. Verificați”, a continuat fostul campion din Liga 1.

„Terminați, destul! E prea mult pentru mine!”

„Vă rog, terminați! E prea mult pentru mine. Destul. Ce să fac mai mult? Am avut penalty și trebuia cartonaș roșu. Sunt pe ultimul loc. Dați-mi ce el al meu. Nu vreau nimic mai mult”, a încheiat Marius Șumudică.

Înainte de a pleca din sala de conferințe, Șumudică nu a ezitat să își atragă și simpatia jurnaliștilor prezenți

„Trebuie să scrieți tot ce am spus. OK? E foarte important să curățăm. Toate cele bune. Și nu uitați, Turcia e inima mea!”.

Cu 15 puncte din 20 de meciuri, Malatyaspor este pe ultima pozișie în Super Lig. Următoarea partidă a echipei lui Marius Șumudică este acasă, cu Goztepe.