VIDEO. Mărturisire uluitoare a lui Dan Petrescu despre adversara CFR-ului din Conference League: „Au crezut că li se vor fura lucruri”

Olteanu Ștefan / 02.12.2021, 08:57

AZ Alkmaar, adversara CFR-ului din Conference League, s-a temut la sosirea în România, dezvăluie Dan Petrescu. Mai exact, „Bursucul” spune că delegația echipei olandeze a fost îngrozită de faptul că ar putea fi tâlhărită pe teritoriul țării noastre.

„Spuneau că le e frică să vină în România”. Dan Petrescu, despre adversara CFR-ului din Conference League

AZ Alkmaar a fost adversara de top a CFR-ului din Conference League, însă Dan Petrescu spune că olandezii au venit cu teamă în România. Și nu le-a fost frică de faptul că ar putea pierde meciul de pe teren, ci mai degrabă că ar putea pierde bunuri personale de valoare.
Într-un scurt interviu pe care l-a acordat cu ocazia Zilei Naționale a României, Dan Petrescu a dezvăluit un moment straniu de la partida tur dintre CFR Cluj și AZ Alkmaar.
Tehnicianul campioanei spune că delegația formației olandeze s-a temut de faptul că ar putea fi tâlhărită în România.

Cei la Alkmaar, când au venit la hotel, spuneau că le era frică să vină în România. După ce au stat trei zile în România, toți sunt dornici să se întoarcă în România, cu cea mai mare plăcere. Au crezut că vin aici și vor fi atacați, li se va fura ceva. Le-a plăcut Clujul și le-au plăcut și oamenii. Foarte mulți străini care vin aici sunt surprinși în bine. România primește oamenii străini cu căldură. Sigur oamenii care vin în România își schimbă părerea în bine”, a spus Dan Petrescu, pentru canalul de Youtube al clubului CFR Cluj.

După dubla întâlnire cu CFR Cluj, cei de la AZ Alkmaar nu doar că și-au schimbat părerea despre România, dar au obținut și 6 puncte extrem de importante în Conference League. Olandezii au bătut-o pe CFR Cluj în Gruia, scor 1-0, iar la returul de pe teren propriu s-au impus cu 2-0.
AZ Alkmaar conduce grupa de Conference League, cu 11 puncte. În schimb, CFR Cluj este pe ultimul loc, cu un singur punct. Campioana României a fost deja eliminată matematic din competiție.

Ajunge Dan Petrescu la echipa națională? Antrenorul CFR-ului este pe lista favoriților de la Federație

Răzvan Burleanu continuă seria de negocieri pentru a-i găsi un înlocuitor lui Mirel Rădoi, iar următorul candidat la postul de selecționer ar putea fi Dan Petrescu.

Patronul Neluțu Varga deja s-a exprimat contra unei asemenea variante. Chiar dacă clujenii au ratat prezența în primăvara europeană, ei încă domină campionatul și se îndreaptă spre un nou titlu. Iar Dan Petrescu are misiunea de a construi o echipă puternică pentru sezonul viitor.

Trebuie să recunosc, Dan Petrescu merită să fie la națională. Este un antrenor valoros. Știu că își dorește, dar trebuie respectate regulamentele. Dan Petrescu este sub contract cu noi. Nu a fost contactat de nimeni, este interzis să fie contactat un antrenor sau jucător aflat sub contract. Este normal să fie pe lista Federației, este un antrenor valoros, dar eu i-am zis că am venit la CFR și pentru el, vom sta împreună doi ani jumătate, a povestit la Playsport Live, președintele CFR-ului, Cristi Balaj.

Scandal după scandal, la CFR Cluj! Doi jucători importanți s-au luat la bătaie în fața lui Dan Petrescu! Reacția antrenorului.