VIDEO | Neymar a intrat în cursa pentru faza secolului în partida cu Troyes. Faza genială făcută de starul brazilian

Catinca Giosanu 30.10.2022, 12:53
VIDEO | Neymar a intrat în cursa pentru faza secolului în partida cu Troyes. Faza genială făcută de starul brazilian

Echipa franceză PSG a învins-o sâmbătă seară, pe teren propriu, pe Troyes. Meciul a contat pentru etapa a 13-a din Ligue 1.

Neymar s-a răcut remarcat în partida cu Troyes. El i-a pasat  lui Kylian Mbappe, printr-un procedeu tehnic superb, dar francezul nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

Neymar i-a driblat și de data asta!

În a doua repriză, fotbalistul celor de la Paris Saint-Germain a fost protagonistul unei faze care a stârnit zâmbete și ironii în tribune.

Jucătorul născut în Brazilia a preluat balonul în jumătatea de teren a oaspeților și a driblat tot ce i-a ieșit în cale, iar când a ajuns aproape de poartă i-a pasat lui Kylian Mbappe. Problema este că francezul nu a nimenit poarta.

Faza reușită de Neymar

Șutul lui Mbappe a fost respins în corner de portarul advers. Imaginile cu fază magică a lui Neymar au făcut înconjurul lumii.

 

Ce urmează pentru PSG

Meciul dintre PSG și Troyes s-a încheiat cu scorul de 4-3. Golurile au fost marcate de Carlos Soler (minutul 24), Lionel Messi (minutul 55), Neymar (minutul 62), Kylian Mbappé (minutul 77 – P), Mama Baldé (minutul 3, 52), Ante Palaversa (minutul 88).

Formația din capitala Franței a urcat pe rimul loc în clasament încă din startul sezonului. Parizienii se numără printre favoriți la câștigarea unui nou titlu în Ligue 1. În cazul în care va cuceri trofeul, PSG ar ajunge la cel de-al 11-lea titlu în Ligue 1, record al competiției.

În runda următoare, PSG o va întâlni pe Juventus. Meciul dintre cele două formații va avea loc miercuri, 3 noiembrie.

Neymar a scăpat de acuzațiile de fraudă

Neymar, starul lui PSG, a avut probleme cu legea, dar a scăpat destul de ieftin.

Agenția de comunicare ce îl reprezintă pe fotbalistul brazilian a emis un comunicat prin care a anunțat că transferul lui Neymar de la Santos la FC Barcelona s-a realizat în mod legal, iar acum cazul a devenit închis definitiv.

Parchetul spaniol a anunțat retragerea tuturor acuzațiilor împotriva lui Neymar Jr., a părinților săi, Neymar și Nadine, și a companiei N&N Consultoria. Acuzația inițială s-a bazat exclusiv pe o versiune unilaterală, venită din partea Fondului DIS.

După declarațiile tuturor părților implicate, martori și specialiști, Parchetul, în baza probelor, a retras în cele din urmă toate acuzațiile, pronunțând un verdict definitiv în această privință.

Așadar, justiția spaniolă ajunge la aceeași concluzie cu FIFA și TAS, două dintre cele mai înalte organisme fotbalistice, care au recunoscut deja legalitatea transferului, printr-o hotărâre definitivă.

După aproape zece ani de la transfer și fiecare tentativă defăimătoare, părtinitoare și neglijentă a acuzatorilor privați, cazul este în sfârșit închis.”, a transmis agenția care îl reprezintă pe Neymar, conform Mundo Deportivo.

Urmăriți Playsport.ro și pe