VIDEO. Nu doar la Euro 2020 e show total, ci și la Copa America! Neymar a văzut un gol desprins de pe altă planetă în Brazilia – Columbia

Catinca Giosanu 24.06.2021, 14:46

Nu doar la Euro 2020 e show total, ci și la Copa America! Neymar a văzut un gol desprins de pe altă planetă în Brazilia – Columbia. Ce s-a întâmplat mai exact?

Nu doar la Euro 2020 e show total, ci și la Copa America!

Pe cât de urmărită este Copa America, pe atât este plină de spectacol. Brazilia a câștigat cu scorul de 2-1 partida cu Columbia și conduce după 3 meciuri grupa de la Copa America cu 9 puncte. Partida de aseară a fost una plină de tensiune și a fost decisă în minutul 90+10. O ”foarfecă” senzațională i-a năucit pe brazilieni.

Columbienii au început în forță meciul, reușind să înscrie printr-o foarfecă a lui Luis Diaz, jucătorul lui FC Porto. După marcarea golului care a făcut înconjurul lumii, Columbia a început să se apere în fața unei echipe a Braziliei care se tot apropia de careul lui Ospina, fără ocazii evidente de gol. Brazilienii au reușit să lovească și bara în minutul 68 al duelului. După o pasă excelentă a lui Firmino, Neymar a rămas singur cu Ospina pe care l-a driblat. Din păcate, a lovit mingea prea mult în lateral și a trimis-o, fără să vrea, în bară.

Neymar a văzut un gol desprins de pe altă planetă în Brazilia – Columbia

Pentru un moment, jucătorii columbieni au părut că se opresc, în timp ce mingea a ajuns la Lucas Paqueta care a continuat faza și a trimis mingea în stânga, la Renan Lodi. De acolo, fundașul stânga al celor de la Atletico Madrid a centrat, iar Roberto Firmino a reușit să înscrie cu capul. Pe moment, columbienii au protestat pentru faptul că arbitrul Nestor Pitana nu a reușit să oprească jocul când mingea l-a lovit accidental, chiar înainte ca Renan Lodi să centreze de pe stânga pentru șutul lui Firmino. Din nefericire pentru ei, golul a fost validat după consultarea VAR. Din cauza protestelor și a verificării fazei, meciul câștigat de Brazilia a fost prelungit cu 10 minute.

După acest moment, formația gazdă a continuat să atace. Pare greu de crezut, dar golul a venit chiar în al zecelea minut de prelungiri. Neymar a executat un corner la colțul scurt care l-a găsit pe Casemiro fără marcaj și astfel Brazilia a reușit să ia cele 3 puncte din partida cu Columbia.

Diaz, în atenția echipelor de top

Luis Diaz,  mijlocasul celor de la FC Porto, este urmărit de mai multe formații din Premier League. În cazul în care va reuși să aibă prestații la fel de reușite pentru Columbia la Copa America, șansele unui transfer cresc văzând cu ochii.

Atacantul în vârstă de 24 de ani are o cotă de 18 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com.

Urmăriți Playsport.ro și pe