VIDEO. Oficialul unei echipe legendare, dans deocheat cu trei femei de-odată! Imaginile fac furori pe internet

Andrei Alexandra 30.08.2022, 21:07
VIDEO. Oficialul unei echipe legendare, dans deocheat cu trei femei de-odată! Imaginile fac furori pe internet

Pavel Nedved (50 de ani), vicepreședintele lui Juventus Torino, a fost filmat în timpul unui dans deocheat, moment în care era înconjurat de trei femei. Imaginile cu fostul Balon de Aur fac furori pe internet și se crede că au fost publicate din dorința de a i se face rău lui Nedved.

Pavel Nedved, aniversare cu telefonul închis! Vicepreședintele lui Juventus Torino, filmat în timpul unui dans deocheat cu trei femei

Pavel Nedved ocupă din octombrie 2015 funcția de vicepreședinte la Juventus Torino, însă postul său se clatină serios, deoarece pe internet a apărut recent un videoclip care îl surprinde în timpul unui dans deocheat cu trei femei aproape dezbrăcate.

Marți, 30 august, Nedved împlinește vârsta de 50 de ani, iar în preajma zilei sale de naștere s-a viralizat acest filmuleț. În realitate, Corriere della Sera susține că videoclipul a fost înregistrat în urmă cu trei ani, însă o persoană neidentificată a decis să îl facă public abia acum.

Pe înregistrări se poate observa cum Nedved dansează împreună cu trei femei aproape dezbrăcate într-un bar, pe ritmul melodiei Bailando, a lui Enrique Iglesias.

În doar câteva ore, clipul a strâns milioane de vizualizări pe rețelele de socializare și a stârnit mii de reacții din partea internauților.

Recent, pe internet a mai apărut un videoclip, filmat tot în urmă cu mai mulți ani, în care Nedved ar merge pe stradă în stare de ebrietate, abia reușind să se țină pe picioare.

Deși în acest video nu i se poate observa clar identitatea, italienii spun că apariția acestor două postări într-un interval atât de scurt nu pot reprezenta o coincidență:

„Furtuna de pe rețelele de socializare lasă un semn de întrebare, din cauza coincidenței bizare a celor două videoclipuri atât de vechi, filmate de persoane necunoscute, dar publicate unul după celălalt.

De parcă cineva ar fi vrut să lovească în vicepreședintele lui Juventus sau chiar în club. Un lucru e sigur, e un cadou nefericit pentru fostul Balon de Aur, care astăzi, 30 august, împlinește 50 de ani și are telefoanele mobile oprite”, au notat jurnaliștii de la Corriere.it.

Pavel Nedved a câștigat Balonul de Aur în 2003

Pavel Nedved și-a început cariera de fotbalist la Skoda Plzen. Ulterior, el a trecut pe la Dukla Praga și Sparta Praga, iar din anul 1996 a făcut pasul în Italia, la Lazio. Alături de romani, Nedved a cucerit un titlu în Serie A, două Cupe și două Supercupe ale Italiei. De asemenea, tot cu Lazio și-a trecut în palmares Cupa Cupelor UEFA și Supercupa Europei.

După 5 sezoane petrecute la Roma, Nedved a fost transferat de Juventus, în schimbul unei sume uriașe la acea vreme, respectiv 45.000.000 de euro.

Cehul a continuat să scrie istorie și în tricoul torinezilor și a cucerit alte două titluri în Serie A, plus două Supercupe. În 2003, Pavel Nedved a reușit să câștige Balonul de Aur pentru cel mai valoros jucător al planetei.

În iulie 2009, Pavel Nedved și-a agățat ghetele în cui, iar un an mai târziu a devenit membru în cadrul clubului Juventus. Din 2015, el a fost promovat în funcția de vicepreședinte.

Pentru naționala Cehiei, Pavel Nedved a marcat 18 goluri în 91 de partide.

Continuă revoluția la Juventus. Un atacant cu experiență în Serie A vine să ajute „Bătrâna Doamnă”.

Urmăriți Playsport.ro și pe