VIDEO. Petrecere-monstru la echipa lui Lewis Hamilton după marele premiu de la Abu-Dhabi. Au uitat imediat de eșecul britanicului

Moldoveanu Camelia / 13.12.2021, 21:35
VIDEO. Petrecere-monstru la echipa lui Lewis Hamilton după marele premiu de la Abu-Dhabi. Au uitat imediat de eșecul britanicului

Lewis Hamilton a fost învins în ultimul tur de către Max Verstappen. Dacă nu intervenea incidentul din turul 54, probabil britanicul se bucura de al 8-lea titlu din palmares. Cu toate că sportivul de 36 de ani nu a devenit în acest an campion mondial în Formula 1, CEO-ul de la Mercedes a dat o petrecere-monstru la Abu-Dhabi.

Boss-ul de la Mercedes a dat petrecere după eșecul lui Lewis Hamilton

La 49 de ani, Torger Christian Wolff este unul din cei mai puternici oameni din Formula 1. A strâns o avere impresionantă, aproape 400 de milioane de euro. Celebrul CEO deține și 33% din Acțiunile de la Mercedes-AMG Petronas.

Totto a avut un mare motiv de bucurie, în ciuda faptului că Lewis Hamilton a pierdut la mustață marele titlu. Mercedes a câștigat titlul mondial la constructori ceea ce înseamnă că echipa din Formula 1 o să încaseze o sumă uriașă de bani.

Pentru că au câștigat un titlu extrem de important, cei de la Mercedes au făcut o petrecere-monstru după eșecul lui Lewis Hamilton . Din imagini se poate observa cum CEO-ul a făcut o adevărată baie de mulțime și de șampanie într-un club de fițe.

Max Verstappen, felicitat de tatăl lui Hamilton

Anthony Hamilton, tatăl lui Lewis, a dat dovadă de mult respect după finalul cursei de la Yas Marina și a mers în boxa lui Max Verstappen pentru a-l felicita. Verstappen și Lewis Hamilton s-au luptat până în ultimul tur pentru titlul de campion mondial, iar victorios a ieșit olandezul de 24 de ani.

Verstappen l-a depășit pe Hamilton cu doar câteva curbe înainte de finalul cursei și a devenit primul olandez din istorie care câștigă titlul în Formula 1. Deși cursa a fost una controversată, tatăl lui Hamilton a demonstrat că este un adevărat diplomat și i-a strâns mâna marelui rival al fiului său.

Momentele petrecute în boxa pilotului Red Bull au fost surprinse de camerele de filmat și publicate pe pagina de Twitter oficială a Formula 1. Un moment emoționant cu Max și Jos Verstappen în timp ce sunt felicitați de tatăl lui Lewis Hamilton, Anthony, au scris oficialii F1.

Îi felicit pe Max, el și echipa lui au făcut o treabă bună. Anul acesta am făcut o treabă bună, a fost un sezon dificil și sunt mândru de ce am reușit alături de echipa mea.

Am dat totul, n-am renunțat niciodată, toată lumea a muncit enorm. M-am simțit foarte bine în acest final de sezon, vreau doar să vă urez Crăciun fericit și vom vedea ce se va întâmpla în sezonul următor”, a spus Lewis Hamilton, la scurt timp după ce l-a felicitat personal pe Verstappen.