VIDEO | „Prințul” Ianis Hagi a ajuns de râsul colegilor de la Rangers. Ce s-a întâmplat în vestiarul „albaștrilor”

Bordei Radu / 21.04.2021, 12:21
VIDEO | „Prințul” Ianis Hagi a ajuns de râsul colegilor de la Rangers. Ce s-a întâmplat în vestiarul „albaștrilor”

„Prințul” Ianis Hagi a ajuns de râsul colegilor de la Rangers. Mijlocașul român a fost luat peste picior, după ce a devenit imaginea unei celebre băuturi răcoritoare. Fiul „Regelui” a filmat deja câteva campanii publicitare. Astfel, Ianis a apărut alături de alte nume importante din fotbalul mondial, precum Psul Pogba sau chiar Leo Messi.

De aceea, colegii de la Rangers, nu au ezitat să râdă de noul statut de „star” al mijlocașului român. Binențeles, „șeptarul” scoțienilor a gustat și el glumele coechipierilor și s-a amuzat alături de ei.

„Prințul” Ianis Hagi a ajuns de râsul colegilor de la Rangers. Ce s-a întâmplat în vestiarul „albaștrilor”

Bongani Zungu și Calvin Bossey s-au amuzat foarte tare și au făcut rost de cutii de suc, cu chipul mijlocașului român pe ele. Apoi l-au ironizat pe „Mister Pepsi” pentru statutul său de „mare vedetă”. Aceștia au vrut să demonstreze că Ianis nu și-a pierdut, însă, capul. De altfel românul s-a amuzat și el foarte tare de glumele colegilor de la Rangers.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de @ianis.hagi_fan

Acesta a postat clipul video și pe contul său de Instagram, ca să se distreze și fanii lui. Românul traveresează o perioadă foarte bună, atât pe teren cât și în afara lui. Românul s-a bucurat deja de campionat, iar Rangers este mare favorită să cucerească și Cupa. Cu toate acestea, există și semne de întrebare la viitorul românului la Rangers

Mai rămâne Ianis la Rangers? Gerrard nu pare să se mai bazeze pe el

Suporterii au rămas surprinși când au văzut că Ianis Hagi nu a fost folosit deloc în meciul din Cupa Scoției, contra celor de la Celtic. Aceștia s-au întrebat dacă există probleme în relația dintre managerul englez și fotbalistul român. Mijlocașul a avut un sezon bun în Scoția, chiar dacă în ultimele partide nivelul său nu a mai fost la fel de înalt.

Rangers ar putea să profite de cota ridicată a românului și să încerce să câștige cât mai mult de pe urma lui. Ianis este dorit inclusiv în Premier League, de aceea clubul scoțian ar putea obține o sumă importantă pentru fotbalist.

Ianis Hagi vrea să aibă succes și la națională

Dacă la nivel de club, Ianis a cunoscut succesul în acest sezon, în schimb, la națională, lucrurile au mers foarte prost. Ianis a marcat primul său gol în tricolor, dar selecționata lui Rădoi a dezamăgit. Cu toate acestea, fiul „Regelui” le promite fanilor că vremurile bune se vor întoarce și pentru naționala României.