(VIDEO RAR) Cu ce mașină se lăuda Gigi Becali în 1990 și cât a scos din buzunar pentru „bolidul” său de lux

Gabriel Peneș 10.03.2021, 13:34
(VIDEO RAR) Cu ce mașină se lăuda Gigi Becali în 1990 și cât a scos din buzunar pentru „bolidul” său de lux

Cu ce mașină se lăuda Gigi Becali în 1990 și cât a scos din buzunar pentru „bolidul” său de lux. Cu mustață, ochelari de soare pe frunte și atitudine de „băiat de băiat”. Aceasta era imaginea patronului FCSB imediat după Revoluție. Moștenind o adevărată avere de la tatăl său, Gigi Becali se mândrea de pe atunci cu un automobil rarisim pentru șoselele României din acea vreme.

Cu ce mașină se lăuda Gigi Becali în 1990 și cât a scos din buzunar pentru „bolidul” său de lux

O înregistrare video rară de acum peste 30 de ani îl arată pe milionarul din Pipera mândrindu-se cu automobilul său. Cu ce mașină se lăuda Gigi Becali în 1990 și cât a scos din buzunar pentru „bolidul” său de lux. Încă nu era cunoscut de opinia publică și nu era patron de echipă, fie ea Steaua sau FCSB. Dar Gigi Becali era o apariție încă din 1990. Cu aer de „șmecher cu bani”, dezinvolt ca o pasă de-ale lui Messi, Becali și-a cumpărat, la câteva luni de la Revoluție, o mașină „beton”,

Era vorba de un Mercedes 190 de culoare neagră, produs în 1986. În înregistrarea video Becali se umflă-n pene în fața unui amic. Pe fondul hitului „Sacrifice” al lui Elton John, omul nostru spune că mașina face 25.000 . Cel mai probabil, e vorba de mărci germane, „moneda forte” a tranzacțiilor cu mașini din Germania, scrie cancan.ro. Automobilul e luat la mâna a doua, totuși, având 155.000 de kilometri la bord. Dar ia ochii celor care o privesc. Becali chiar e auzit spunând că nu ar accepta să o vândă cu 25.000, pentru că atât valorează. Nu că atât ar fi și dat pe ea, dar că aceasta i-ar fi valoarea. De pe atunci, Becali știa să „jongleze” cu vorbele „la două capete”.

În acea perioadă, mai-iunie 1990, conduceam un Mercedes 190. Era una dintre cele mai frumoase mașini din București”, a declarat, la un moment dat, milionarul pentru România TV.

Și-a făcut vila din Pipera pe locul stânei tatălui său

Gigi Becali a moștenit o adevărată avere de la tatăl lui. Tase Becali, tatăl său, a strâns 150.000 de dolari din oierit, conform adevarul.ro. Dar a murit chiar înainte de 1989, Gigi devenind capul familiei. Puțină lume știe, dar reședința din Pipera a milionarului a fost ridicată chiar pe locul în care tatăl său avea stâna. Mai mult, sufrageria locuinței se află chiar unde Tase Becali mulgea oile. Uneori, dar nu foarte des, ajutat chiar de micul Gigi.

În ultimii 30 de ani, Becali și-a cumpărat numeroase mașini de lux. Mai multe exemplare de Mercedes, Rolls-Royce, dar și faimosul Bentley. Faimos, pentru că după un accident, Becali a vrut să-l repare cu o rangă. Până la urmă, bolidul de aproape o jumătate de milion de euro a fost vândut în pierdere, cu „doar” 350.000 de euro, conform prosport.ro. Recent, Becali a fost văzut la volanul unui autoturism Audi Q7, evaluat la „doar” 50.000 de euro.

În topurile bogătașilor români, Becali a ocupat, mulți ani, poziții fruntașe în clasamentul făcut de Forbes. În 2019, el încă de afla pe locul 11, cu o avere estimată la 400 de milioane de euro. Anul trecut, același Top Forbes nu îl mai clasa nici măcar în Top 30. Iar averea îi era estimată la mai puțin de 100 de milioane de euro. Adevărul, însă, probabil că doar Gigi Becali îl știe.

 

 

Urmăriți Playsport.ro și pe