VIDEO. Răspunsul lui Kylian Mbappe când a fost întrebat dacă merge la Real Madrid. Francezul a evitat elegant să spună ce se întâmplă

Ștefănescu Dragoș / 04.12.2021, 15:48
VIDEO. Răspunsul lui Kylian Mbappe când a fost întrebat dacă merge la Real Madrid. Francezul a evitat elegant să spună ce se întâmplă

Plecarea lui Kylian Mbappe de la PSG ține capul de afiș al presei internaționale de luni bune. Destinația cea mai vehiculată pentru starul fancez este Real Madrid. Recent, Kylian Mbappe a oferit unui mic fan al parizienilor un răspuns ce lasă loc la interpretări.

Kylian Mbappe, a evitat să răspundă dacă pleacă la Real Madrid

Kylian Mbappe (22 de ani) este unul dintre cei mai valoroși fotbaliști ai lumii, în momentul de față. Atacantul francez este dorit de mai multe echipe de top ale Europei. Mbappe mai are contract cu Paris Saint-Germain până în vara anului viitor. După toate probabilitățile, starul francez va pleca gratis de pe Parc des Princes, dacă lucrurile nu iau o turnură neașteptată.

Destinația cea mai vehiculată în presa internațională pentru Mbappe este Real Madrid. Starul francez a fost dorit cu insistență de echipa madrilenă și în această vară, însă mutarea nu s-a concretizat. Francezul va ajunge, cel mai probabil, din vara anului 2022 pe Santiago Bernabeu.

În cadrul unei sesiuni de autografe pe cartea autobiografică „Je m’apelle Kylian”, Mbappe a primit o întrebare directă de la un mic fan. Acesta l-a întrebat pe atacantul francez dacă va pleca la Real Madrid. „Te duci la Real Madrid sau vei rămâne?”, l-a întrebat micul fan. În replică, Mbappe i-a răspuns tot cu o întrebare: „Nu sunt sigur, tu ce vrei?” Puștiul a răspuns imediat: „Paris!”. „Hmm, mă voi gândi”, a replicat râzând fotbalistul.

Real Madrid este sigură de venirea lui Kylian Mbappe

Real Madrid este sigură de faptul că Mbappe va veni gratis pe Santiago Bernabeu în vara viitoare. Surse din cadrul clubului madrilen au vorbit pentru cotidianul spaniol AS și au dat asigurări că Mbappe va fi extrem de apreciat în cadrul echipei dacă se va face transferul.

Kylian are o idee foarte clară în minte și de asta a vrut să forțeze plecarea în vară, pentru a aduce bani grei în buzunarele lui PSG. Băiatul s-a comportat impecabil, nu putea să facă mai mult. Acum va veni gratis și e doar din cauza lor (n.r. a celor de la PSG).

Aici nu se va simți a treia roată la căruță, așa cum se întâmplă la PSG din cauza lui Messi și Neymar. Aici va fi punctul central al unui proiect ambițios de care el speră că se va îndrăgosti toată lumea”, au spus surse de pe Santiago Bernabeu.

Dacă cei de la PSG nu vor reuși să-l convingă cu vreo ofertă uluitoare, Kylian Mbappe va ajunge aproape sigur la Real Madrid, echipă pentru care și-a dorit mereu să joace.