VIDEO: „Războinica” Simona Halep și-a luat inima în dinți și a surprins pe toată lumea! Ce decizie a luat

Marian Cărăvan / 31.05.2021, 16:41
VIDEO: „Războinica” Simona Halep și-a luat inima în dinți și a surprins pe toată lumea! Ce decizie a luat

Accidentarea suferită la Roma a determinat-o pe cea mai bună jucătoare de tenis din România să renunțe la turneul ei preferat, Roland Garros. Aflată în perioada de refacere, „războinica” Simona Halep și-a luat inima în dinți și a surprins pe toată lumea. Campioana noastră a luat o decizie la care fanii nu se așteptau.

„Războinica” Simona Halep și-a luat inima în dinți și a surprins pe toată lumea

Nimic nu pare a-i sta în cale Simonei Halep. Nici accidentarea care o ține deocamdată departe de terenul de tenis nu o doboară pe campioana noastră. Ocupanta locului 3 WTA nu renunță, chiar dacă suferă acum pentru că nu poate fi prezentă la turneul ei preferat, Roland Garros. Se află în perioada de refacere, după accidentarea suferită în turneul de la Roma. Iar acum a luat o decizie cu care și-a surprins fanii. Asta pentru că tocmai oferise un interviu în care vorbea despre perioada dificilă pe care o traversează. Accidentată la gamba piciorului stâng, Simo a mărturisit că mușchiul ei încă nu s-a sudat și nu poate să se antreneze și nici măcar să alerge.

Sufăr puțin. Toată lumea e la turneu, iar eu sunt acasă. Va trebui să mai stau o perioada fără tenis, fără alergare pentru ca mușchiul nu s-a sudat încă”, a declarat Simona Halep, într-un interviu pentru Eurosport.

La scurt timp, „războinica” Simona Halep și-a luat inima în dinți și a surprins pe toată lumea. Într-o postare pe Instagram, campioana noastră apare făcând mișcare pe o bandă de alergare. Ceea ce nu poate fi decât de bun augur pentru Simona Halep.

„Razboinica” Simona Halep si-a luat inima in dinti si a surprins pe toata lumea
„Razboinica” Simona Halep si-a luat inima in dinti si a surprins pe toata lumea

Visul Simonei Halep: o medalie la Jocurile Olimpice

Simona Halep abia așteaptă să se refacă și să revină pe terenul de tenis. După ce a cucerit două trofee de Grand Slam (Roland Garros și Wimbledon), recunoaște că își dorește foarte mult o medalie la Jocurile Olimpice de la Tokyo. De ce nu, chiar aurul!

Medalia de la Tokyo este principalul obiectiv al acestui sezon. Îmi pasă foarte mult și sper ca totul să meargă fără probleme. Vreau să aduc o medalie României”, a declarat Simona Halep.

Până la competiția supremă, Simona Halep speră să poată fi prezentă pe iarba londoneză, la Wimbledon. Este campioana en titre a celui mai longeviv turneu de Grand Slam din lume.