VIDEO | Răzvan Lucescu, bucurie cu peripeții în Grecia. A fost pus la pământ de un jucător. PAOK iese din criză

Robert Zanfir / 12.01.2022, 21:26
VIDEO | Răzvan Lucescu, bucurie cu peripeții în Grecia. A fost pus la pământ de un jucător. PAOK iese din criză

Răzvan Lucescu a găsit ieșirea din criză la PAOK. Echipa sa a ajuns la a patra victorie consecutivă, iar amintirea seriei de eșecuri e departe.

PAOK a câștigat meciul cu Panetolikos, 2-0, într-un meci care a contat pentru etapa a 16-a din campionatul Greciei. Răzvan Lucescu a fost eroul unui moment amuzant la unul dintre goluri. A căzut în momentul bucuriei.

Răzvan Lucescu, bucurie cu peripeții în Grecia. A fost pus la pământ de un jucător. PAOK iese din criză

Jasmin Kurtic a deschis scorul în minutul 29, cu un gol din penalty. Slovenul împrumutat de la Parma a mai avut șansa unui gol de la 11 metri, dar a ratat lovitura de pedeapsă din minutul 10.

Leo Jaba a stabilit scorul final în minutul 90+2. Pentru brazilian a fost primul meci de la revenirea la PAOK. Imediat după ce a marcat, atacantul s-a dus glonț la Lucescu.

Cei doi s-au îmbrățișat, dar elanul jucătorului i-a jucat feste tehnicianului, care a căzut pe gazon.

„Jaba a lipsit trei săptămâni de la antrenamente. A fost în vacanță în Brazilia, dar este într-o formă fizică excelentă. Știam ce voi vedea pe teren, că este într-o formă foarte bună. Nu m-a surprins deloc”, a declarat Răzvan Lucescu, citat de Sport24.gr.

În urma victoriei de azi, PAOK a ajuns la 4 succese consecutive, iar serie neagră din urmă cu ceva timp pare uitată.

Echipa lui Răzvan Lucescu a adunat 31 de puncte în 16 etape și este pe locul 3. Olympiacos conduce cu 42 de puncte, în timp ce locul 2 este ocupat de AEK, cu 33 de puncte.

Răzvan Lucescu, deranjat de întrebările legate de negocierile cu FRF anunțate de PlaySport

Răzvan Lucescu a fost unul dintre favoriții lui Răzvan Burleanu pentru postul de selecționer. A fost vizitat de președintele FRF chiar la Salonic, după cum Playsport a prezentat în exclusivitate.

Antrenorul lui PAOK a refuzat propunerea FRF și s-a arătat foarte deranjat de insistența jurnaliștilor:

Nu este problema voastră! Atât timp, cât e o treabă care privește viața mea privată, nu e problema voastră. Când te întâlnești cu oameni pe care-i cunoști, poate fi vorba și de o prietenie. Am spus de atâtea ori că echipa națională, orice echipă națională, nu este un obiectiv.

Eu sunt un antrenor care lucrează foarte bine la un club, cel puțin asta gândesc acum. Mie nu-mi plac subiectele astea. Sunt trei ani la PAOK, am un contract cu clauză foarte mare, nu vreau să mă eliberez. În acești trei ani, avem un program de reconstrucție și de recreare a unui grup puternic, la fel ca cel care a fost în urmă cu trei ani
Răzvan Lucescu