VIDEO Real Madrid și FC Barcelona, victorii spectaculoase în turneul din SUA

Bordei Radu / 31.07.2022, 10:44
VIDEO Real Madrid și FC Barcelona, victorii spectaculoase în turneul din SUA

Real Madrid și Barcelona sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru noul sezon. La Liga debutează pe 12 august și se anunță o luptă la titlu pe cinste. Campionii de la Real Madrid rămân favoriți, dar după 2 sezoane, Barcelona este gata să se întoarcă în top.

Real Madrid și Barcelona, duel de la distanță în amicale. Ambele echipe au făcut show peste Ocean

După 2 sezoane în care a observat cu rivalele din Madrid se luptă la titlu, Barcelona este gata să revină în top. Asta după ce președintele Laporta a făcut eforturi imense pentru a întări lotul lui Xavi. Catalanii au dat lovitură după lovitură pe piața transferurilor. Lewandowski, Kounde, Kessie și Christensen au sosit pe Camp Nou și se pare că nu vor fi singurii.

Echipa lui Xavi a arătat că se apropie de ceea ce vrea antrenorul ei, în amicalul cu New York Red Bulls. Catalanii au dominat meciul, au exersat scheme și s-au impus cu 2 la 0, după reușitele lui Dembele și Memphis Depay.

Rivalii de la Real se pregătesc de Supercupa Europei, de pe 10 august, contra celor de la Eintracht Frankfurt. Benzema și compania nu au luat piciorul de pe accelerație, după un sezon în care au cucerit titlul și Liga Campionilor. Mai ales că au avut în față un adversar pe măsură, pe Juventus. Benzema, din penalty și Asensio au semnat victoria galacticilor.

Barcelona nu mai vrea să îl vândă pe Frenkie de Jong

Manchester United este disperată să îl aducă pe mijlocașul olandez pe Old Trafford. 71 de milioane au pus pe masă englezii, iar catalanii sunt tentați să îl alse pe jucător să plece. Dar acesta nu vrea să renunțe la salariile pe care le mai are de încasat.

Deși Barcelona a acceptat oferta de la United, acum președintele clubului pare că s-a reorientat repede. Joan Laporta a mai dat și el o lovitură speranțelor celor de la United, dar a și lansat un avertisment pentru fotbalist. Dacă vrea să rămână la Barcelona, atunci acesta va trebui să accepte noile condiții de la club.

Cel mai important este că vrea să stea, iar noi dorim să îl păstrăm. Acest lucru trebuie menționat înainte de orice. Noi vom face tot posibilul ca el să fie mulțumit și să stea la noi, iar el să facă eforturile să rămână. Jucătorii să înțeleagă că vom avea noi coordonate salariale, iar lumea va trebui să se încadreze în ele. Așteptăm înțelegere din partea tuturor, a menționat Laporta.