VIDEO. Scandal în vestiar cu Ronaldo în prim plan! Filmarea secretă a ajuns pe internet

Giosanu Catinca / 26.11.2021, 17:22
VIDEO. Scandal în vestiar cu Ronaldo în prim plan! Filmarea secretă a ajuns pe internet

Cristiano Ronaldo, starul lui Manchester United, a fost protagonistul unui scandal de proporții. Portughezul a țipat cât l-au ținut plămânii la colegii lui și chiar a fost înfruntat de unul dintre coechipieri. Întreaga scenă a avut loc chiar în vestiarul lui Juventus.

Cristiano Ronaldo a cedat nervos

Cristiano Ronaldo a făcut prăpăd în vestiarul lui Juventus! Starul portughez s-a dezlănțuit după eliminarea cu Porto. Imaginile au fost ținute ascunse o bună perioadă de timp, însă acum au ajuns în spațiul public.

În sezonul precedent, Juventus s-a oprit în optimile de finală ale UEFA Champions League, după ce a fost eliminată de FC Porto. Dubla manșă s-a încheiat la egalitate, 4-4 la general, însă lusitanii au mers mai departe datorită golurilor mai multe înscrise în deplasare.

FC Porto s-a impus cu 2-1 în tur și a început cum nu se putea mai bine partida de la Torino. Sergio Oliveira a deschis scorul din penalty, iar la pauză portughezii erau cu un pas și jumătate în sferturi. Acest lucru l-a scos din sărite pe Cristiano Ronaldo. Astfel că fotbaliștul de 36 de ani a intrat în vestiarul lui Juventus și și-a strigat nemulțumirea către coechipierii săi.

”Mă includ și pe mine”

În videoclip se vede că Cristiano Ronaldo a izbucnit în lacrimi, fiind profund marcat de respectivul eșec.

Trebuie să facem mai mult! N-am jucat deloc, n-am făcut nimic! La naiba! Jucăm ca niște proști.”, a spus portughezul, în speranța că va reuși să îi mobilizeze pe colegii lui.

Colegii au rămas înmărmuriți la strigătele lusitanului. Singurul care i-a răspuns  a fost columbianul Juan Cuadrado: ”Liniștește-te”

Mă includ și pe mine! Nu jucăm, asta e adevărul! Este un meci de Liga Campionilor, trebuie să avem caracter.”, i-a dat replica Ronaldo.