VIDEO. Scene ireale cu Marius Șumudică în prim plan. Antrenorul român l-a bruscat pe președintele lui Al-Shabab

Gabriel-Alexandru Ioniță / 29.06.2022, 13:25
VIDEO. Scene ireale cu Marius Șumudică în prim plan. Antrenorul român l-a bruscat pe președintele lui Al-Shabab

Marius Șumudică și-a luat „la revedere” în stilul caracteristic de la Al-Shabab. Președintele clubului saudit a anunțat deja că nu va continua colaborarea cu antrenorul român în vârstă de 51 de ani, iar în locul său va fi numit Quique Setien, fostul antrenor de la Barcelona și Betis Sevilla.

Cu toate acestea, Șumudică pare că nu îi poartă pică președintelui lui Al-Shabab. Asta în condițiile în care și despre el s-a scris că ar fi ajuns la o înțelegere cu Al-Raed și că de fapt și el și-ar fi dorit să se despartă de Al-Shabab în această vară, la final de contract.

Marius Șumudică și-a arătat din plin afecțiunea față de președintele lui Al-Shabab

La finalul ultimului meci pe banca acesteia, Marius Șumudică a ținut parcă să îi arate președintelui clubului faptul că îl apreciază și că nu regretă colaborarea cu el, așa că a dorit să îl indice pe acesta în fața fanilor drept omul responsabil de tot ce se petrece bun în cadrul clubului.

Inițial, antrenorul român a arătat de mai multe ori cu mâna, apreciativ, spre președinte. Iar ulterior, i-a luat acestuia mâna și i-a ridicat-o în aer, asemenea unui pugilist care a câștigat o confruntare în ring. Vizibil jenat de acele momente, președintele lui Al-Shabab a încercat să își tragă mâna.

Dar Marius Șumudică nu s-a oprit. El a continuat seria gesturilor apreciative și a fost surprins de camerele de filmat și de aparatele foto în momentul în care l-a pupat pe cap pe președintele fostului său club deja.

Antrenorul român susținea în luna mai că i s-a propus să continue

În acest context, este destul de complicat de înțeles de ce totuși Marius Șumudică nu a continuat la Al-Shabab. Asta dacă luăm în calcul varianta prezentată de el în luna mai. Atunci, a explicat că i s-a propus o prelungire, dar a lăsat de înțeles că ar mai avea și alte oferte și mai degrabă ar fi tentat să le dea curs acelora.

E foarte mult de discutat. La ora actuală, sunt foarte multe variante. Da, am discutat cu oamenii de aici despre o prelungire. Dar am variante și nu mă grăbesc. Sunt angrenat aici. Am găsit o echipă bună, cu jucători de un nivel mare tehnico tactic. Nu mă așteptam să înțeleagă așa repede ce le cer. Aici localnicii sunt foarte buni, cei mai buni din zona Golfului”, a spus atunci Marius Șumudică la Digi Sport.