VIDEO Șocant! Un suporter stelist a fost lovit brutal de un jandarm! L-a facut KO dintr-o lovitură! Imaginile de la Cluj s-au distribuit instant pe internet

Octavian Vasilescu / 08.04.2022, 13:26
VIDEO Șocant! Un suporter stelist a fost lovit brutal de un jandarm! L-a facut KO dintr-o lovitură! Imaginile de la Cluj s-au distribuit instant pe internet

Meciul Universitatea Cluj – Steaua, scor 1-0, a adunat 10.200 de spectatori pe Cluj Arena. Atmosfera de pe stadion a fost superbă, dar înaintea partidei au existat incidente în oraș.

Pe Instagram circulă un clip video cu un suporter al echipei Steaua, care a fost făcut K.O. de un jandarm. Suporterul stelist era alergat de jandarm în centrul orașului Cluj-Napoca, iar la un moment dat a încasat un croșeu în cap. Susținătorul Stelei a căzut lat la pământ și a avut noroc că nu s-a lovit mai rău în zona capului.

VIDEO Jandarmii au făcut K.O. un suporter stelist la Cluj-Napoca

 Jandarmeria a emis un comunicat

Jandarmeria a emis între timp un comunicat de presă, dar incidentul filmat și distribuit pe Instagram nu a fost menționat. În schimb, autoritățile au spus că fanii Stelei vor fi trași la răspundere pentru că au încercat să intre pe teren la pauză:

Precizăm că până în acest moment nu avem informaţii despre vătămarea corporală a vreunui suporter şi vă confirmăm că în rândul forţelor de ordine nu au fost jandarmi răniţi. De asemenea, sunt în derulare activităţi de identificare a tuturor celor implicaţi în aceste incidente, urmând a se dispune măsurile legale împotriva acestora.

Pe timpul desfăşurării partidei de fotbal, la finalul primei reprize, membri ai galeriei oaspete au încercat să pătrundă pe suprafaţa de joc prin distrugerea unor porţiuni din gardul care separă peluza oaspete, aruncând cu părţi din gard şi scaune. Întrucât stewarzii nu puteau face faţă acestui situaţii, Jandarmeria a constituit un cordon de ordine pentru a împiedica pătrunderea pe suprafaţa de joc şi conflictul direct între galerii.”, anunță Jandarmeria.

U Cluj a învins Steaua, scor 1-0, grație golului marcat de Florian Haită în minutul 10.

Clasament Play-off Liga 2

  1. Petrolul Ploiești – 51P
  2. FC Hermannstadt – 48P
  3. U Cluj – 47P
  4. CSA Steaua – 41P
  5. Concordia Chiajna – 40P
  6. Unirea Slobozia – 34P