VIDEO. Superba Sorana Cîrstea și-a lăsat fanii fără cuvinte cu ultima apariție! Cum s-a pozat românca în SUA

Moldoveanu Camelia 06.10.2021, 21:31
VIDEO. Superba Sorana Cîrstea și-a lăsat fanii fără cuvinte cu ultima apariție! Cum s-a pozat românca în SUA

Sorana Cîrstea profită de soarele din California înainte de prima confruntare de la Indian Wells. Ajunsă în ultimul moment pe tabloul principal, grație nenumăratelor retrageri, iubita lui Ion Ion Țiriac a beneficiat de o rundă de pauză înainte de turneul WTA 1000.

Imaginile cu care Sorana Cîrstea și-a impresionat fanii

Simona Halep (17 WTA), Sorana Cîrstea (40 WTA) și Irina Begu (61 WTA) s-au calificat direct pe tabloul principal de la Indian Wells. Competiția din SUA este considerată „cel de-al cincilea Grand Slam” din circuitul WTA.

Jucătoarea din Târgoviște s-a ales pe neașteptate cu un tur liber, grație noului statut, dar și cu 29.045 de dolari pentru locul pe care îl ocupă. Astfel Sorana urmează să joace direct în turul doi de la Indian Wells, fiind chiar favorita numărul 32 în competiția cu premii în valoare de 8,15 milioane de dolari.

Pentru că are mai mult timp liber decât s-ar fi așteptat, Sorana Cîrstea a profitat de vremea frumoasă din California pentru a face o plimbare cu mașina. Frumoasa iubită a lui Ion Ion Țiriac a postat pe contul ei de Instagram un filmuleț din trafic. La InstaStory a adăugat și melodia Alanis Morissette, Uninvited (n.r. – Neinvitat).

Indian Wells, coșmar sau vis frumos pentru Simona Halep? Ce o așteaptă

Simona Halep își așteaptă cu nerăbdare debutul la Indian Wells și speră ca turneul BNP Paribas Open să nu se transforme într-un coșmar pentru ea.
Halep a avut parte de un an 2021 groaznic din punct de vedere sportiv. Accidentările au măcinat-o încă din primăvară și a ratat numeroase turnee, printre care și două Grand Slam-uri: Roland Garros și Wimbledon. În acest context, ea a pierdut numeroase puncte în circuitul WTA, mai ales din cauza absenței de la Wimbledon, unde urma să se prezinte cu statutul de deținătoare a trofeului.

Toate aceste necazuri au avut o consecință majoră pentru Halep. La începutul lunii august, ea a părăsit TOP 10 WTA după 7 ani și jumătate de prezență neîntreruptă. Ulterior, ea și-a continuat decăderea în clasament și în prezent este pe locul 17.

Partea și mai dificilă este că acum clasamentul este din ce în ce mai strâns, iar jucătoarele care se află în spatele Simonei îi suflă în ceafă. Coco Gauff, în prezent pe locul 21 WTA, este la doar 177 puncte distanță de Halep. Americanca de 17 ani este și ea prezentă pe tabloul de la Indian Wells și ar putea să o depășească pe Halep

Presiunea este destul de mare pe sportiva noastră și are nevoie de cât mai multe victorii pentru a-și asigura în continuare prezența în TOP 20 WTA, altfel riscă să bifeze o nouă contraperformanță. De peste 9 ani se află Simona Halep în primele 20 de jucătoare ale lumii.