VIDEO Umilință pentru Laurențiu Reghecampf și Alex Mitriță în Liga Campionilor. Cu cât a pierdut Al Ahli

Bordei Radu / 16.04.2021, 15:49
VIDEO Umilință pentru Laurențiu Reghecampf și Alex Mitriță în Liga Campionilor. Cu cât a pierdut Al Ahli

Umilință pentru Laurențiu Reghecampf și Alex Mitriță în Liga Campionilor. Antrenorul român știa că nu va avea viață ușoară la una din marile echipe ale Arabiei Saudite. Încă de la instalare, fostul tehnician al FCSB-ului era convins de greutatea misiunii. Reghecampf a venit la o echipă aflată în criză, pe care trebuie să o urce cât mai sus în camăpionat.

În plus, Reghecampf spera la un traseu bun și în Liga Campionilor Asiei. Dar acest lucru pare puțin probabil, după debutul dezastruos în grupele competiției.

Umilință pentru Laurențiu Reghecampf și Alex Mitriță în Liga Campionilor. Cu cât a pierdut Al Ahli

Fostul oltean a fost titular și a jucat tot meciul contra celor de la Esteghlal. Formația iraniană a reușit o partidă foarte bună și nu a dat nicio șansă oamenilor lui Reghecampf. Saudiții nu au avut nicio șansă în kdebutul în grupa C, din Liga Campionilor Asiei.

Iranienii au marcat primii, după doar 5 minute. Al Ahli a avut o reacție de orgoliu și a egalat, prin Al Somah. Sirianul a punctat de la punctul cu var. După pauză, însă, a venit dezastrul pentru Reghecampf și jucătorii săi. Adversarii de la Esteghlal au marcat de încă 4 ori, în timp ce saudiții au punctat doar o dată. Ultimele 2 reușite ale iranienilor au venit în ultimele 5 minte, când scorul era 3 la 2.

S-a terminat 5 la 2, iar Reghecampf știe că are mult de lucru ca să readucă echipa pe linia de plutire. Eșecul a fost cu atât mai dureros cu cât a venit pe teren propriu.

Și Alex Mitriță a avut parte de o seară neagră

Dacă Reghecampf aștepta un moment de magie de la Mitriță, acesta nu a venit. Mijlocașul împrumutat de la New York City nu a avut însă vreo reușită notabilă. Fotbalistul a fost, oricum, la un pas de despărțirea de club. Mitriță a fost nemulțumit că a rămas cu multe restanțe financiare.

Reghecampf le-a transmis șefilor să rezolve situația, în momentul venirii sale. Aceștia s-au conformat și au început să plătească din urmă, ceea ce l-a liniștit pe fostul oltean.  Antrenorul se bazează pe fotbalistul care a marcat 4 goluri și a dat 5 pase decisive, în tricoul celor de la Al Ahli. Mitriță va avea șansa să arate ce poate în partida următoare din Liga Campionilor Asiei, programată duminică. Al Duhail SC va fi adversarul trupei lui Reghecampf.

Antrenorul român are amintiri frumoase în Liga Campionilor Asiei, după ce, în 2014, a ajuns în finală cu Al Hilal.