VIDEO. Un nou nume pe lista lui Gigi Becali? Laszlo Balint, despre o posibilă numire la FCSB: „Ideea e una singură. Toată lumea trebuie să facă asta!” EXCLUSIV Playsport Live

Robert Zanfir / 14.04.2022, 08:02
VIDEO. Un nou nume pe lista lui Gigi Becali? Laszlo Balint, despre o posibilă numire la FCSB: „Ideea e una singură. Toată lumea trebuie să facă asta!” EXCLUSIV Playsport Live

Laszlo Balint ar vorbit la Playsport Live despre o posibilă colaborare cu FCSB. Fostul antrenor al celor de la UTA este convins că totul depinde de comunicarea cu Gigi Becali.

FCSB are o nouă șansă de a se apropia de CFR Cluj. Victoria așteptată cu Voluntari poate ridica echipa lui Toni Petrea la cinci pași în spatele liderului. Cu toate acestea, antrenorul a vorbit în mai multe rânduri, în ultimul timp, despre plecarea de la echipă.

Laszlo Balint, soluție pentru Gigi Becali

Laszlo Balint este liber de contract după despărțirea de UTA. Fostul antrenor al arădenilor este și un fost colaborator al lui Mihai Stoica. Cei doi au lucrat împreună la Unirea Urzicen.

Balint este convins că ar putea lucra cu Gigi Becali. Ilie Poenaru sau Marius Croitoru sunt alte două nume pe placul patronului FCSB.

„Toată lumea știe, îl cunoaștem foarte bine pe domnul Becali. Are plusuri și minusuri, cum are fiecare persoană din fotbalul românesc. Dar pentru ceea ce a făcut domnul Becali, rezultatele echipei sunt de necontestat. Faptul că dânsul dorește să conducă într-o manieră originală….Totul depinde de cum reușești să comunici.

Să ne gândim că Edi Iordănescu a reușit cumva să pună, până la un anumit punct, e adevărat, a reușit să pună lucrurile pe o cale firească…”, a declarat Laszlo Balint la Playsport Live.

Laszlo Balint: Totul depinde de cum au loc discuțiile

Antrenorul a recunoscut în cadrul emisiunii moderate de Sorin Chiriac și Cătălin Mureșanu că nu a avut nici o discuție cu Mihai Stoica.

„Ideea e una singură. Toată lumea trebuie să lucreze pentru interesul clubului. Patronatul și conducerea trebuie doar să stabilească direcția. Care este interesul clubului. Aici sunt discuții legate de strategia clubului, de direcția pe care merge, de principiile în care funcționează. Totul se raportează la cum se pun discuțiile.

Nu am vorbit cu Mihai Stoica. Trebuie să ne trăim prezentul în așa fel încât să ne fie bine în viitor”, a mai spus Laszlo Balint.

(Marius Croitoru – n.r.) Are un dar special, nu putem să ne dăm seama ceea ce face el. A mai fost Keyta, l-am vrut şi pe ăla, n-am putut să-l iau! Cum să-i vinzi şi să scoţi alţii? E un dar special al lui, ceea ce face el, doar el poate! A fost şi el pe listă, el şi Poenaru. Ei doi sunt pe lista mea ca viitori antrenori
Gigi Becali