VIDEO viral din vestiarul lui PSG, cu Mbappe și Verratti în centrul atenției. Cum se distrează milionarii echipei franceze

Moldoveanu Camelia 06.01.2022, 19:02
VIDEO viral din vestiarul lui PSG, cu Mbappe și Verratti în centrul atenției. Cum se distrează milionarii echipei franceze

Fotbaliștii celor de la PSG s-au distrat de minune pe seama lui Marco Verratti. Vedeta de pe Parc des Princes, Mbappe, a fost „capul răutăților”. Videoclipul a devenit viral pe internet.

Verratti a fost ținta unui joc pus la cale de Mbappe. Starurile de la PSG s-au distrat pe seama colegului lor

Kylian Mbappe, Marquinos și Leandro Paredes au fost filmați în timp ce au „pus tunurile” pe Marco Verratti. Cei trei fotbaliști se aflau în bazin pentru recuperare, moment în care au pus mâna pe telefonul colegului lor italian și au început să-l paseze de la unul la altul.

Verratti a fost filmat în timp ce telefonul lui sărea deasupra apei cu șanse mari să se scufunde în orice moment. Cuprins de cele mai negre gânduri, mijlocașul a început să meargă dintr-o parte în alta a piscinei în încercarea de a recupera dispozitivul. Filmarea se încheie cu Mbappe care pare că ar vrea să-i răspundă la telefon.

Nu este singurul filmuleț amuzat de pe internet cu fotbaliștii celor de la PSG. De cele mai multe ori, în trecut, Neymar și Mbappe obișnuiau să-și facă diverse farse unul altuia și să le posteze pe internet.

50 de milioane de euro pentru Mbappe

Parizienii au avut mai multe tentative pentru a-l convinge pe Mbappe să rămână în capitala Franței. Totuși, se pare că decizia acestuia de a pleca de la PSG este irevocabilă, indiferent de sumele pe care i le oferă conducerea vicecampioanei din Ligue 1.

Visul acestuia este să îmbrace tricoul lui Real Madrid. În acest sens, în vară, „galacticii” au înaintat o ofertă de 180 de milioane pentru francez, însă oficialii lui PSG au refuzat să-i dea drumul acestuia. Conform Marca, Real Madrid a revenit cu o nouă ofertă pentru Mbappe, de 50 de milioane de euro.

În vară, ambițiile mele erau clare, doream să plec și clubul să aibă timp să aducă pe cineva în locul meu. În momentul de față, viitorul meu nu mai este pentru mine o prioritate. Am crezut că aventura mea la PSG s-a încheiat. Am vrut altceva. Am dat totul la PSG și cred că am făcut-o bine. Plecarea era următorul pas logic. Sunt atașat de PSG și, dacă era să plec, o făceam doar pentru Real Madrid” a recunoscut acesta în vară.

El este cel mai scump fotbalist al planetei și nu joacă la PSG

Cei de la CIES Football Observatory au realizat la început de 2022 un nou top al celor mai valoroși fotbaliști din lume pe baza unui algoritm propriu. Astfel, cel mai scump jucător de fotbal al lumii în acest moment potrivit acestei analize este nimeni altul decât Vinicius Jr., brazilianul lui Real Madrid.

El are o valoare estimată la 166.4 milioane de euro. Și dacă ne uităm la sezonul pe care l-a făcut Vinicius până în acest moment, putem înțelege că prezența sa în fruntea acestui top nu este deloc departe de adevăr.

Interesant de remarcat este faptul că Mbappe nu a prins nici măcar top 3. Acesta este completat de Phil Foden de la Manchester City, care este cotat la 152.6 milioane de euro, și de Erling Haaland, cu o cotă de piața de 142.5 milioane de euro.