Viitorul lui Eden Hazard la Real Madrid pare să fie stabilit. Ce i-a transmis Ancelotti

Moldoveanu Camelia 08.11.2021, 09:38
Viitorul lui Eden Hazard la Real Madrid pare să fie stabilit. Ce i-a transmis Ancelotti

Carlo Ancelotti nu l-a mai trimis în teren pe Eden Hazard, asta după ce fotbalistul s-a încălzit 40 de minute. Antrenorul lui Real Madrid și-a motivat alegerea luată în meciul cu Șahtior Donețk, scor 2-1. Mai mult, „Don Carlo” a avut să-i transmită un mesaj public elevului său.

Hazard s-a antrenat pentru a rămâne spectator. Ancelotti și-a motivat alegerea

Real Madrid a câștigat meciul din Champion League contra Șahtior Donețk, scor 2-1. Eden Hazard a fost trimis la încălzire după prima repriză, însă a rămas la nivelul de spectator. Fotbalistul a intrat până acum în teren doar de 10 ori în acest sezon și de fiecare dată din postura de rezervă. Din nefericire, s-a confruntat cu destul de multe accidentări în ultima vreme.

Hazard s-a încălzit pe aproape toată perioada reprizei secunde, iar Ancelotti a părut că a uitat de el. Faza a fost una extrem de controversată, iar în aceeași situație s-a aflat și Marcelo. Antrenorul vicecampioanei Spaniei a avut o reacție uluitoare:

E normal să fii nervos uneori, chiar și mai mult în acest context. Înțeleg perfect reacția unui jucător care s-a încălzit 40 de minute la marginea terenului în a doua repriză, pentru ca în final să nu fie introdus pe teren. Le-am spus celor implicați că îmi pare rău, dar nu am vrut să mai fac alte schimbări.

Chiar și Marcelo s-a încălzit pentru 40 de minute, în condițiile în care a câștigat Liga Campionilor de mai multe ori. Îmi pare rău, dar poziția în care mă aflu e uneori dificilă și nemiloasă”, a declarat italianul.

Eden Hazard, sfătuit de Carlo Ancelotti să urmeze exemplul unui coleg de la Real Madrid

Chiar și în aceste condiții, Eden Hazard se bucură în continuare de sprijinul lui Carlo Ancelotti. Antrenorul italian i-a transmis din nou belgianului să creadă în continuare în șansa lui. Și să profite atunci când aceasta se va ivi.

În acest sens, „Don Carlo” l-a dat exemplu pe Mariano Diaz. Spaniolul cu origini în Republica Dominicană prinde și mai puține minute pe teren decât Hazard.

Cu toate acestea, el a fost introdus de Ancelotti în ultimul meci de campionat contra celor de la Elche și și-a ajutat din plin echipa. În absența lui Karim Benzema, Mariano i-a pasat decisiv lui Vinicius Jr. la unul dintre cele două goluri reușite de brazilian.

Jucătorii care nu joacă mult trebuie să rămână încrezători. Nimeni nu credea că va veni șansa lui Mariano, dar acest lucru s-a întâmplat. Iar el a profitat din plin și a jucat foarte bine, dând dovadă de profesionalism. Asta trebuie să facă și Hazard sau alți fotbaliști care nu joacă în acest moment”, a spus Carlo Ancelotti la conferința de presă premergătoare meciului cu Șahtior Donetsk din grupele UEFA Champions League.

Urmăriți Playsport.ro și pe