Viitorul lui FC Argeș, în aer. Anunț îngrijorător al lui Jean Vlădoiu. “Aștept să ne cheme primarul”

Giosanu Catinca / 05.04.2022, 22:24
Viitorul lui FC Argeș, în aer. Anunț îngrijorător al lui Jean Vlădoiu. “Aștept să ne cheme primarul”

Jean Vlădoiu prevede un viitor sumbru pentru FC Argeș. Oficialul a făcut un anunț care a atras atenția tuturor. De ce se teme cel mai tare conducătorul piteștenilor.

Jean Vlădoiu, anunț îngrijorător

Jean Vlădoiu (53 de ani), președintele lui FC Argeș și fost jucător la Dinamo și Rapid, este de părere că formația pe care o reprezintă este în pericol. El a transmis că șansele ca primarul Cristian Gentea să mai aloce bani către echipa de fotbal din Pitești sunt minime. Problema este că, odată cu reducerea bugetului, se va schimba automat și strategia formației pentru sezonul viitor.

Cristian Gentea, primarul din Pitești și omul care dirijează tot ce mișcă la FC Argeș, nu are de gând să mai investească în FC Argeș.

Aștept să ne cheme primarul să vedem ce strategie abordăm pentru sezonul următor, dar și pentru meciurile care au rămas. Ar fi fantastic pentru noi să câștigăm o Cupă a României.

Nu știm ce vom face la anul, dacă vom continua să avem același obiectiv sau vom merge pe mâna copiilor. Eu mi-aș dori să continuăm ce am început. Vom vedea.”, a spus Vlădoiu, potrivit Digi Sport.

”La Cluj nu reușim niciodată să controlăm jocul”

Jean Vlădoiu a vorbit și despre gafa pe care a făcut-o Joao Miguel în meciul cu CFR Cluj.

M-am obișnuit, depășim momentul acesta. M-am conformat, pentru că la Cluj nu reușim să marcăm, nu reușim să controlăm jocul. Nu numai Joao Miguel. În turul sezonului regulat la fel a dat, pe lângă minge.

Preia, e cu spatele, el nici nu-l vede pe Debeljuh. El a jucat la nivel de liga a doua, nu e un jucător experimentat. E un copil bun, îl cunosc bine, nu se pune problema. Nu se pune problema să avem vreun meci aranjat. Au vorbit alții în presă că ar fi fost un meci aranjat.

Eu cred că CFR n-are nevoie de trei puncte de la FC Argeș. La ce echipă au, n-au nevoie că cineva să se dea la o parte că ei să câștige. Am văzut câteva discuții că Argeș nu s-ar fi apărat corect, nu există la noi așa ceva.”, a mai spus Vlădoiu, pentru sursa anterior citată.