Viitorul lui Gică Hagi își ia jucători din Ungaria. Un nou transfer anunțat de echipa de la Ovidiu

Marian Cărăvan 06.02.2021, 21:06
Viitorul lui Gică Hagi își ia jucători din Ungaria. Un nou transfer anunțat de echipa de la Ovidiu

Echipa patronată de Gheorghe Hagi a anunțat sâmbătă un nou transfer. Prim-divizionara a transferat un fundaș central care a mai evoluat în România. Viitorul lui Gică Hagi își ia jucători din Ungaria. Un nou transfer anunțat de echipa de la Ovidiu.

Viitorul lui Gică Hagi își ia jucători din Ungaria

Viitorul Constanța a anunțat realizarea unui nou transfer. La echipa patronată de Gheorghe Hagi a venit un fundaș central care a mai evoluat în România. Moldoveanul Artur Crăciun, 22 de ani, a jucat pentru Universitatea Cluj, în perioada 23 iulie 2019 – 25 august 2020. Fotbalistul s-a transferat apoi în campionatul Ungariei, la Honved Budapesta, iar acum vine la Viitorul sub formă de împrumut. Viitorul lui Gică Hagi își ia jucători din Ungaria. La 30 iunie 2021 îi expiră împrumutul la echipa lui Gică Hagi, după care se va întoarce la Honved. Apărătorul moldovean are patru prezențe în naționala Moldovei.

Născut la data de 29 iunie 1998, la Chișinău, Artur Crăciun are o cotă de piață de 150.000 de euro. În țara sa natală a jucat pentru Zimbru Chișinău, Sheriff Tiraspol și Milsami Orhei. Până în vară va juca pentru Viitorul Constanța.

Bine ai venit, Artur, și mult succes în tricoul echipei noastre!”, au scris dobrogenii pe site-ul oficial.

Artur Craciun revine în Romania. Va juca la Viitorul
Artur Craciun revine în Romania. Va juca la Viitorul

Viitorul a primit un super-autocar

Jucătorii Viitorului, precum starurile din naționala Germaniei. Au primit din partea companiei MAN, cel mai nou model de autocar, Man Lion`s Coach. Constănțenii nu o duc prea bine în clasament, fiind în afara locurilor de play-off, însă academia de la Ovidiu devine mai înfloritoare ca niciodată.

Autocarul are o lungime de 13,1 metri, cu 2 axe și un total de 57 de locuri, acesta are un motor Euro 6d, 6 cilindri, care dezvoltă 470 CP, prin intermediul transmisiei automate MAN TipMatic 12. Exteriorul autocarului este unul personalizat, în culorile, însemnele și trofeele clubului de la malul mării.

La interior, noul autocar este echipat cu scaune din piele și material textil, cu suport pentru reviste, cotieră, suport pentru picioare, priză dublă USB și centură de siguranță în 3 puncte, sistem de aer condiționat, precum și sistem de iluminat, totul pentru confortul maxim al echipei în timpul deplasărilor. De asemenea, autocarul are în dotare chicinetă, cafetieră, frigider și toaletă, dar și o rețea integrată de internet, conform GSP.

Viitorul e pe locul 9, cu 25 de puncte. În etapa a 22-a din Liga 1, Viitorul întâlnește pe teren propriu pe FC Voluntari. Meciul e programat luni, 8 februarie, de la ora 17:30.

Urmăriți Playsport.ro și pe