Vinde Gigi Becali echipa? Dan Negru afirmă că vrea să cumpere FCSB. Înțelegerea depinde și de o condiție esențială

Olteanu Ștefan / 22.10.2021, 20:48

Îi vinde Gigi Becali echipa lui Dan Negru? Mai în glumă, mai în serios, renumitul om de televiziune a afirmat că, dacă ar avea banii necesari, ar cumpăra FCSB. Pentru a strânge fondurile necesare, Dan Negru a început să investească în criptomonede. El speră ca alegerea pe care a făcut-o să fie una de succes, iar moneda virtuală în care a investit să aibă o ascensiune similară Bitcoin-ului.

Dan Negru visează să cumpere FCSB. Îi vinde Gigi Becali echipa?

Printr-o reacție oferită recent, Dan Negru a dezvăluit că și-ar dori să aibă posibilitatea financiară de a cumpăra FCSB, însă nu s-a întrebat și dacă Gigi Becali îi va vinde echipa.
FCSB reprezintă marea pasiune pentru Gigi Becali, care în ultimii ani s-a implicat trup și suflet în acțiunile echipei.
Totuși, Dan Negru speră ca într-o zi să îl poată convinge pe finanțatorul roș-albaștrilor cu o sumă de nerefuzat.
Pentru a face rost de bani, renumitul om de televiziune spune că a început să investească în criptomonede.

Bitcoin a atins un nou prag istoric în ultimele zile, ajungând să valoreze aproximativ 65.000 de dolari. Această nouă creștere a creat un val de isterie în lumea criptomonedelor și toți mai mulți oameni aleg să investească sume importante în piață.
Pe data de 3 ianuarie 2009 a fost minat primul block din rețeaua Bitcoin. La acea vreme, o criptomonedă Bitcoin valora între 0.14 și 0.30 cenți. De asemenea, prima plată în Bitcoin a fost făcută prin vara anului 2010. Atunci, o persoană a plătit pentru o pizza aproximativ de 10.000 de Bitcoin. La un calcul simplu, acea pizza ar fi valorat în ziua de astăzi peste 6 miliarde de dolari.
Dan Negru nu a mai putut miza pe Bitcoin, prețul fiind mult prea ridicat în prezent, dar speră ca monedele virtuale în care a ales să investească să aibă aceeași soartă:

Toţi sunt speriaţi de criza care o să vină şi toţi se văicăresc ca n-au investit în criptomonede. Şi eu am fost fricos. Cumpăram trustul PRO, azi, dacă aş fi luat Bitcoin, la început.
Aşa că, o iau de la capăt acum şi bag 100 de dolari în cripto. În 6 luni poate cumpăr FCSB de la Gigi Becali”, a spus Dan Negru, potrivit Playtech.ro.

Dan Negru, unul dintre cei mai renumiți oameni de televiziune din România. Poveste amuzantă cu Dan Petrescu

Atunci când nu se luptă pentru audiențe în televiziune, Dan Negru își face timp și se uită la fotbalul din România. El este un mare iubitor al „sportului rege”, iar recent a povestit un episod amuzant care l-a avut în prim-plan pe Dan Petrescu.
Când Dan Petrescu era încă jucător activ și evolua în Premier League, a primit o propunere neașteptată. A fost sunat de echipa lui Dan Negru pentru a participa la una dintre zecile de emisiuni realizate și prezentante de timișorean. După o discuție scurtă, actualul tehnician a refuzat direct.

Pe atunci component al formației Southampton, Dan Petrescu nici n-a vrut să știe prea multe. Pur și simplu a spus nu, atunci când a auzit ce trebuia să facă. Mai exact, fostul star al lui Chelsea Londra trebuia să se costumeze în albinuță și să spargă baloane cu un ac înfipt în fundul costumului.
Însă, spre surprinderea lui Dan Negru, „Bursucul” s-a răzgândit după câteva zile:

Pe când încă juca în Anglia, l-am chemat la o emisune unde trebuia să se îmbrace într-un costum de albinuță și în fund să-și înfigă un ac cu care să spargă cât mai multe baloane. Juca în Premier League, așa că m-a refuzat, dar după doua zile m-a sunat spunându-mi ca vine. Motivul a fost Rebecca, fetița lui care știa emisunea și voia neaparat ca tatăl ei să vină… M-a mișcat gestul lui Dan. S-a îmbracat în albinuță deși știa că poza lui cu un ac în fund putea să apară oricând în The Sun – era vedetă la Southampton, abia plecat de la Chelsea”, a povestit Dan Negru, pentru PlaySport.ro.