Vine Budescu la FCSB chiar din iarnă? Becali: ”Nu mai vreau să zic nimic dinainte!”

Gabriel Peneș / 04.02.2021, 16:46
Vine Budescu la FCSB chiar din iarnă? Becali: ”Nu mai vreau să zic nimic dinainte!”

Plecarea mijocașului de la Astra e iminentă. Singura întrebare este când va fi ea?. Vine Budescu la FCSB chiar din iarnă? Gigi Becali, patronul roș-albaștrilor a intrat iar în etapa misterioasă în declarații. Aseară, după victoria echipei sale în „Derby de România”, a fost mai potolit în declarații decât de obicei. A invocat iar puterea faptelor și nu a vorbelor. „O să vedeți”, a rostit sibilic milionarul din Pipera.

Vine Budescu la FCSB chiar din iarnă?

Luând parcă o pauză de la scandalul cu Anamaria Prodan, Gigi Becali (62 de ani) s-a dorit misterios aseară. Inclusiv în legătură cu mult trâmbițatul transfer al lui Constantin Budescu de la Astra. Vine Budescu la FCSB chiar din iarnă? Chestionat pe această temă, Becali n-a zis nici „nu”, nici „da”. Abordând din nou un discurs smerit, a preferat doar să rămâna misterios.

”Nu mai vreau să zic nimic dinainte. V-am spus, nu-mi mai place să vorbesc public, am zis că stau mai retras. Așa vreau să fac. O să aflați când mai fac transferuri”, a declarat Becali pentru digisport.ro.

În ciuda victoriei de aseară, din „Derby de România”, FCSB va avea viață grea în continuare. Diferența față de marea rivală CFR Cluj poate redeveni de doar 1 punct. Chiar astă-seară, actualii campioni o întâlnesc pe Viitorul, pe teren propriu, de la ora 20.00. Nici pericolul reprezentat de Craiova nu e de neglijat, mai ales că în play-off punctele vor fi înjumătățite. Așa că problema transferurilor este una majoră, inclusiv pentru FCSB.

Vine Budescu la FCSB chiar din iarnă? Becali: ”Nu mai vreau să zic nimic dinainte!”
Vine Budescu la FCSB chiar din iarnă? Becali: ”Nu mai vreau să zic nimic dinainte!”. Mijlocașul Astrei a mai îmbrăcat tricoul roș-albaștrilor în sezonul 2017-2018

Becali: ”Nu mai vreau să zic nimic dinainte!”

Milionarul din Pipera a precizat care este strategia sa, în materie de transferuri. Ca și în alte o mie de dăți, a afirmat că nu vrea să se mai laude. Iar la FCSB dorește doar să facă bani. Budescu (31 de ani) poate pleca de la Astra liber de contract, însă doar din vară. Un transfer încă din iarnă ar însemna o sumă, nu chiar mică, pe care Becali ar trebui să o plătească. Pentru Budi ar fi o revenire la FCSB, echipă pentru care a mai jucat în sezonul 2017-2018.

Da, așa este, am avut 8 jucători sub 23 de ani, în echipă, dar eu de acum vreau să vorbesc prin fapte. De ce să mă mai laud? Nu mai vreau. Asta este politica mea. Le voi demonstra și suporterilor și tuturor de acum doar prin fapte. Eu aici vreau să fac bani. Nu am niciun jucător în vizor în acest moment. Mă pot decide pe moment. Eu mereu am vrut să fac bani la FCSB. Ia, vedeți, am falimentat eu? Nu. Deci, asta e politica mea. Eu o să aduc un jucător doar dacă văd eu”, a spus Gigi Becali.

Becali nu a fost ”mișcat” nici de faptul că cei de la Dinamo au pomenit de o factură de plată după paguba produsă de Ovidiu Popescu în ”Ștefan cel Mare”. Aseară, la finalul meciului, când cele două echipe s-au îndreptat spre vestiare, Ovidiu Popescu s-a ”descărcat” pe o pancartă pe care scria ”FC Dinamo București 1948”. Fotbalistul roș-albaștrilor a lovit scurt, cu ambele mâini, placajul care s-a spart.