„Trebuie să facem cum au făcut și nemții după 1-5 cu România”. Prima reacție a lui Vintilă după ce a retrogradat cu FC Argeș

Iosif Pintilie 03.06.2023, 23:50
„Trebuie să facem cum au făcut și nemții după 1-5 cu România”. Prima reacție a lui Vintilă după ce a retrogradat cu FC Argeș

FC Argeș a căzut în ”B”, după ce piteștenii au pierdut cu 8-5 la general barajul cu Dinamo. La Mioveni, elevii lui Bogdan Argeș Vintilă s-au impus cu 4-2, dar nu a fost suficient pentru a acoperi diferența din tur.

Bogdan Argeș Vintilă își asumă toată vina pentru retrogradarea lui FC Arheș

Deși a preluat echipa pe finalul seoznului, Bogdan Argeș Vintilă își asumă toată vina pentru retrogradare. În același timp, fostul tehnician de la FCSB spune că a făcut tot ce putea face cu lotul pe care l-a avut.

„Am terminat un an dificil, pe care ni-l doream altfel. Am făcut ce a depins de mine ca să redresez situația. Când am ajuns, multă lume nu spera că vom ajunge aici. E un moment dificil, dar consider că am pierdut pe mâna noastră. Trebuie să facem o analiză, o evaluare a lotului și să vedem cine mai rămâne.

Trebuie să tragem linie și să începem reconstrucția. Așa au făcut și nemții după ce au pierdut cu 1-5 împotriva României și au făcut o echipă puternică. Trebuie să ne ștergem de praf și să mergem mai departe.

Nu pot să dau procente, cât la sută sunt vinovat. Eu am fost aici când echipa a retrogradat în Liga 2, dar, repet, am făcut tot ce a depins de mine. Vreau să uit cat mai repede acest campionat”, a spus Vintiă, după meci.

Urmăriți Playsport.ro și pe