Viorel Moldovan îl atacă dur pe Cătălin Cîrjan după dezvăluirile făcute în Playsport. „Să-şi vadă de treaba lui. Încă nu a realizat nimic”

Ioan Valentin Oprea 31.03.2023, 22:48
Viorel Moldovan îl atacă dur pe Cătălin Cîrjan după dezvăluirile făcute în Playsport. „Să-şi vadă de treaba lui. Încă nu a realizat nimic”

Viorel Moldovan reacţionează, la rândul său, după interviul exploziv acordat de Cătălin Cîrjan pentru Playsport. Fostul atacant al naţionalei îi recomandă fotbalistului legitimat la Arsenal Londra să se abţină de la comentarii şi să demonstreze pe teren că merită să îmbrace tricoul naţionalei.

El trebuie să îşi vadă de treaba lui. Se vorbeşte foarte mult deja! Bun, e un jucător talentat, a progresat foarte mult, dar în momentul de fața încă nu a realizat nimic. Citesc nişte lucruri şi îmi vine să îmi fac cruce. Sunt incredibile discuţiile astea, nu fac bine! Sunt curios dacă la Arsenal acolo îşi permite să îi certe pe antrenori, să ia asemenea poziţie? Mai bine să îşi vadă de treaba lui”, a declarat Viorel Moldovan la Orange Sport.

În amplul interviu acordat pentru Playsport, Cătălin Cîrjan a povestit că directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiţă, intervine peste selecţioneri şi dictează convocările. De asemenea, tânărul jucător în vârstă de 20 de ani a afirmat că Stoichiţă este cel care face schimbările în timpul jocului la reprezentativele de juniori. Cîrjan s-a mai plans şi de tratamentul pe care l-a primit din partea lui Ion Geolgău.

Sursa foto: Facebook

Urmăriți Playsport.ro și pe