Visul de îmbogățire al lui Gigi Becali, spulberat de bunul său prieten: „Nu are cum să ia bani mulți pe el”

Pintilie Iosif 05.10.2022, 17:21
Visul de îmbogățire al lui Gigi Becali, spulberat de bunul său prieten: „Nu are cum să ia bani mulți pe el”

Gigi Becali este convins că va putea face o avere pe un jucător transferat în această vară. Andrea Compagno, fotbalist transferat de la FC U. Craiova pentru 1.5 milioane de euro este cea mai mare lovitură a verii.

Dumitru Dragomir nu crede că Becali va lua prea mulți bani pe Compagno

Italianul este unul dintre singurii jucători transferați ce au confirmat în această vară. Becali speră să câștige bani frumoși de pe urma lui, însă Dumitru Dragomir nu crede că acest lucru este posibil.

„E un haos mare în jocul celor de la FCSB, dar să știți că mi-a plăcut Andrea Compagno. E un fotbalist bun pentru campionatul nostru, un atacant de gura porții, dar nu ia bani mulți pe el”, a spus Dumitru Dragomir, pentru ProSport.

Patru goluri în șase meciuri a adunat Compagno pentru FCSB. În vârstă de 26 de ani, Compagno a mai evoluat pentru FCU Craiova (61 de meciuri/26 de goluri), Tre Fiori (41/37), Pinerolo (21/1), Catania Primavera (20/3), Nuorese (16/1), Argentina Arma (16/5), Borgosesia (15/1), Torino Primavera (15/2) și Due Torri (14/2). Șase goluri în opt meciuri are Compagno în acest sezon.

FCSB – FC Argeș 3-2

FCSB a câștigat în campionat după o lună și jumătate. Elevii lui Nicolae Dică nu au avut un meci ușor, dar au reușit să obțină a doua victorie a sezonului, după 3-2 cu FC Argeș. Același a fost scorul cu care echipa s-a impus și în precedenta victorie, cu FC Argeș.

Compagno, cu o dublă, respectiv Cordea, au marcat pentru victoria cu piteștenii, echipă ce l-a inițiat în antrenorat pe Nicolae Dică.

FCSB: Târnovanu – V. Creţu, Haruţ, Tamm, S. Şerban (Pantea ’46) – Cordea (Nikolov ’90), Edjouma, Olaru (Oct. Popescu ’86) – Omrani (Oaidă ’46), Compagno, Fl. Coman (Miculescu ’74). Antrenor: Nicolae Dică

FC Argeş: Straton – Tofan, Dobrosavlevici, Cestor, Vianna – Njike (Donisa ’76), Alceus (Meza Colli ’60) – Jakolis (Şerban ’76), Işfan, Calcan (Bertrand ’65) – Garita. Antrenor: Andrei Prepeliţă

Cartonaşe galbene: Creţu ’39, Coman ’74, Oaidă ‘90+2 / Alceus ’33, Dobrosavlevici ’61, Calcan ’62 Şerban ‘90+5

Arbitri: George Găman – Adrian Popescu, Bucsi Imre-Laszlo – Viorel Flueran

Camera VAR: Sebastian Colţescu, Marius Marchidanu

Obervator: Andrei Ioniţă.

Lotul pe care îl are Nicolae Dică la dispoziție la FCSB, în acest sezon

Portari: Ștefan Târnovanu, Andrei Vlad, Răzvan Ducan

Fundași: Valentin Crețu, Joyskim Dawa, Denis Haruț, Joonas Tamm, Florin Achim, Radu Boboc, Alexandru Pantea, Rachid Bouhenna, Risto Radunovic, Sorin Șerban, Ionuț Panțîru* (nu este pe lista UEFA), Iulian Cristea* (nu este pe lista UEFA)

Mijlocași: Adrian Șut, Octavian Popescu, Matei Tănasă, Malcom Edjouma, Marco Dulca, Răzvan Oaidă, Darius Olaru, Alexandru Musi, Eduard Radaslavescu, Andrei Cordea, Ovidiu Popescu* (nu este pe lista UEFA), Boban Nikolov (nu este pe lista UEFA)

Atacanți: Andrea Compagno, Billel Omrani (nu este pe lista UEFA), Bogdan Rusu, Florinel Coman, David Miculescu, Ianis Stoica, Andrei Dumiter* (nu este pe lista UEFA)

*accidentat grav