Visul frumos al lui Alexandru Cicâldău s-a terminat! Turcii l-au luat deja în colimator

Bordei Radu / 24.08.2021, 14:19
Visul frumos al lui Alexandru Cicâldău s-a terminat! Turcii l-au luat deja în colimator

Luna de miere a lui Alex Cicâldău la Galatasaray s-a terminat repede. Mijlocașul venit de la Craiova a fost ținta unor critici dure, iar asta după o victorie. Galatasaray a obținut al doilea succes din campionat și fostul coordonator de la Craiova a fost titular.

Cu toate acestea, românul nu a reușit să se remarce cu nimic deosebit și a fost schimbat după o oră. Fanii lui Fatih Terim așteptau să vadă mai multe de la internaționalul român. Mai ales că turcii au investit 6,5 milioane de euro pentru a-l transfera.

„Nu merită banii plătiți, a dezamăgit”. Alex Cicâldău, criticat dur de fani și jurnaliști

Alex Cicâldău este așteptat să se impună la mijlocul terenului, pentru Galatasaray. Faptul că jucătorul lansat la Viitorul nu a reușit nimic notabil, nu reprezintă un semn bun. Cel puțin pentru presa de pe Bosfor, care îl consideră deja un potențial transfer ratat.

Galatasaray a investit mulți bani în Alexandru Cicâldău. E încă devreme pentru concluzii, dar nu pare un mijlocaș care să se potrivească pe stilul lui Galatasaray. Un jucător cu profilul lui nu va ajuta prea mult echipa

Dacă românul a fost transferat doar pentru faze fixe, atunci e o achiziție nepotrivită și prea scumpă. N-am văzut nicio acțiune de-a lui care să facă diferența. Dacă un asemenea Cicâldău ne e dat să vedem, atunci mai bine Galata ar fi transferat pe altcineva, cu calități similare, dar mai valoros, au fost o parte din analizele de după meciul cu Hatayspor

Cicâldău are contract pe 5 ani cu gruparea din Turcia și Galata i-a stabilit o clauză de 25 de milioane de euro.

Avertisment și pentru Olimpiu Moruțan. Turcii au mai puțină răbdare decât Gigi Becali

Galatasaray este foarte aproape să transfere un alt mijlocaș din România. Alex Cicâldău va putea fi coechipier cu un fost adversar de la FCSB. Olimpiu Moruțan este unul din favoriții lui Fatih Terim. Antrenorul a insistat mult pentru aducerea mijlocașului.

Finanțatorul FCSB-ului, Gigi Becali, a confirmat plecarea fotbalistului la Galatasaray. Latifundiarul din Pipera a dezvăluit și suma pentru care l-a lăsat să plece pe Moruțan. Turcii l-au convins pe Becali oferindu-i 5,7 milioane de euro.

Da, l-am vândut pe Moruţan la Galatasray. Suma este de 5,7 milioane de euro. Patru milioane de euro vor plăti acum pe el, plus 1,5 milioane de euro dacă se califică în grupele Europa League.

Dar Galatasaray se va califica în grupele Europa League şi asta va fi suma. Eu sunt mulţumit!”, a spus Becali.