Vladimir Klitschko, apariție total surprinzătoare pe Wembley. 90.000 de oameni au ascultat mesajul fostului campion mondial

Giosanu Catinca 24.04.2022, 11:14
Vladimir Klitschko, apariție total surprinzătoare pe Wembley. 90.000 de oameni au ascultat mesajul fostului campion mondial

Fostul campion mondial al ”greilor”, Vladimir Klitschko, fratele primarului din Kiev, a făcut noi declarații despre războiul din Ucraina. De data aceasta, el a ales să apară pe un ecran care a fost instalat pe stadionul Wembley, pentru a fi sigur că îl aud cât mai mulți oameni. Mesajul transmis de Vladimir Klitschko în fața a zeci de mii de oameni.

Mesajul lui Vladimir Klitschko

Vladimir Klitschko a părăsit frontul Ucrainei la începutul lunii aprilie. El cunoaște foarte bine situația cetățenilor ucraineni, precum și a soldaților care au nevoie disperată de armament.

Au trecut deja două luni de zile de când președințele rus Vladimir Putin și-a trimis trupele să distrugă Ucraina. Politicianul pare că nu are de gând să se oprească prea curând. Soldații ruși au bombardat Ucraina chiar și în noaptea de Înviere, când oamenii se așteptau să fie lăsați să se roage în liniște.

”Vă rog să nu vă opriți”

Vladimir Klitschko, fratele primarului orașului Kiev, a făcut câteva declarații după ultimele atacuri din Ucraina.

Bună seara. Sunt ucrainean, sunt Vladimir Klitschko! Aș fi vrut să fiu alături de voi, la Londra, dar după cum știți, avem propria noastră luptă aici.

Este cea mai importantă luptă din viața noastră. Le mulțumesc prietenilor și partenerilor din toată lumea pentru sprijin și pentru strângerile de fonduri.

Provocările pe care le trăim zi de zi sunt mai importante decât viețile noastre. Dar suntem mai puternici știind că avem susținerea voastră. E nevoie de tot ajutorul vostru pentru mamele, tații și copiii din Ucraina. Vă rog să nu vă opriți. Avem nevoie de voi mai mult ca oricând.”, a transmis Vladimir Klitschko.

”Ucraina e doar începutul”

Ucraina și Rusia sunt în conflict militar de la sfârșitul lunii februarie. Vladimir Klitschko se teme că va fi atacată și țara noastră în cazul în care președintele rus va reuși să cucerească Ucraina. Fostul luptător susține că Putin nu se va mulțumi cu atât, ci va ataca și alte state membre ale Uniunii Europene.

Avem nevoie ca partenerii noștri din lumea liberă să oprească invazia rusă și să ne susțină în diferite feluri, atât cu ajutor umanitar, cât și cu sancțiuni și izolare a Rusiei. Avem nevoie de armament, susținerea militară este extrem de importantă. Dacă Rusia nu s-a oprit încă, e clar că va merge mai departe. Așa cum au anunțat în propaganda lor, Ucraina e doar începutul.

Pace în Europa, aceasta este cea mai mare şi simplă dorinţă pe care aş putea să o am.”, spunea Vladimir Klitschko, în urmă cu câteva zile.

Urmăriți Playsport.ro și pe