Voluntariul petrece! Liviu Ciobotariu, fericit după un nou succes. „Îi las să iasă la bere”

Bordei Radu 29.01.2022, 16:48
Voluntariul petrece! Liviu Ciobotariu, fericit după un nou succes. „Îi las să iasă la bere”

Voluntariul continuă să surprindă în Liga 1. Echipa ilfoveană s-a impus cu 3 la 1, în fața Mediașului și se menține pe podiumul campionatului. În timp ce rivalele la play-off suferă și arată inconstanță, Voluntariul merge foarte bine, aproape fără greșeală.

Liviu Ciobotariu și-a felicitat și el jucătorii, pentru un succes important. Voluntariul a controlat meciul și a marcat de 3 ori. A fost o partidă mai reușită față de cea din prima etapă, cu Chindia.

Liviu Ciobotariu și-a felicitat jucătorii, după un nou succes. Antrenorul le dă liber să petreacă

Liviu Ciobotariu își păstrează capul pe umeri, chiar dacă Voluntariul se îndreaptă cu pași tot mai mari spre playoff.

Am făcut un joc foarte bun, îmi felicit jucătorii. Sunt bucuros că am reușit să marcăm 3 goluri, am condus tot jocul. Am luat și gol, dar se mai întâmplă, mai apar greșeli. Popa nu a avut nimic, trebuia să joace simplu, în momentele alea, să joace simplu. Dar am trecut ușor peste golul încasat, am arătat că suntem maturi, nu am avut probleme.

Ne-am consolidat pentru moment locul 3, dar mai sunt multe meciuri de jucat, trebuie să fin concentrați, să luăm meci cu meci. Suntem pe un drum bun, avem 41 de puncte, trebuie să menținem ritmul. Îi las după fiecare victorie să sărbătorească, să bea o bere, dar de luni ne apucăm de treabă, i-a anunțat Ciobotariu pe fotbaliști.

Veteranul Tamaș este primul la petrecere, dar și liderul de pe teren al echipei.

Tamaș este un jucător cu mare experiență, are un caracter diferit, dar este unul plăcut, are calități care nu se găsesc în Liga 1. Suntem foarte bucuroși că îl avem aici, a declarat fiul antrenorului, Denis Ciobotariu, care a și marcat un gol.

Atmosfera bună, secretul rezultatelor celor de la Voluntari. „Nu simțim presiune”

Pe lângă antrenamente, Liviu Ciobotariu a avut grijă să creeze o atmosferă bună la echipă. Aceasta reprezintă principalul motiv pentru ca re ilfovenii se gândesc acum la obiective mărețe.

Per total am jucat destul de bine, am făcut și greșeli, dacă nu luam gol era și mai bine, dar asta e. Nu este un secret, muncim bine și ne facem treaba. Sperăm să menținem această formă, să rămânem pe locul 3 și, ulterior, să ne batem an de an la play-off. Orice este posibil, sunt echipe bune, dar este greu să cedăm locul 3, avem lot prea bun.

Staff-ul are grijă să avem atmosferă bună, ne face să nu simțim presiune, nu ne gândim la cupe europene sau ceva. Dar important este că suntem uniți și când jucăm prost. Da, ne gândim și la obiective importante, precum cupele europene. Este normal, suntem pe locul 3, a completat Fulop.

În schimb, la adversarii din Mediaș, situația este una critică, din punct de vedere financiar.

Am luat trei goluri pe trei greșeli, Pierdem prea ușor, toți suntem vinovați, mai ales eu. Am știut cum joacă, cum se mișcă, ce fac, ei, dar tot ne-au înscris goluri. Eu fac tot posibilul să pregătesc echipa, să ne prezentăm cât mai bine, să facem rezultate. Dar mai trebuie să își facă și conducerea treaba. Iar asta nu se petrece. Am un vestiar care suferă în acest moment şi suferă foarte mult, a declarat Ilie Poenaru