Vor fi probleme cu ultrașii bulgari la Sepsi – ȚSKA? Panică la Sf. Gheorghe: câți fani vin de la Sofia

Cristian Stan 31.07.2023, 15:00
Vor fi probleme cu ultrașii bulgari la Sepsi – ȚSKA? Panică la Sf. Gheorghe: câți fani vin de la Sofia

Sepsi Sfântu Gheorghe a jucat într-o atmosferă fantastică partida contra celor de la ȚSKA Sofia din prima manșă a turului 2 preliminar Conference League. Aproximativ 8.000 de fani au susținut-o pe formația bulgară pe stadionul Balgarska Armija, iar acum o parte dintre aceștia se pregătesc să facă show și în România.

Oficialii formației din capitala Bulgariei au anunțat că la partida cu Sepsi pot fi prezenți 425 de suporteri ai celor de la ȚSKA, însă echipa covăsneană și-a luat măsuri.

425 ultrași ȚSKA vin în România pentru o atmosferă incendiară

Echipa antrenată de Liviu Ciobotariu a furnizat supriza joi seara, atunci când a câștigat cu 2-0 pe terenul celor de la ȚSKA Sofia, o confuntare din turul 2 preliminar Conference League. Golurile celor de la Sepsi au fost marcate de Nicolae Păun și Roland Varga.

Șansele de calificare ale formației românești au crescut considerabil în urma victoriei din deplasare, însă oficialii gazdelor vor să reducă numărul fanilor oaspeți la partida de pe Sepsi Arena.

Prin urmare, suporterii celor de la ȚSKA își pot achiziționa un bilet pentru partida retur doar de pe o platformă pusă la dispoziție de către partea română. Este un demers prin care echipa neînvinsă în Superliga își propune ca oaspeții să aibă doar 425 tichete la dispoziție, atât cât permite regulamentul.

Prețul pe care un fan al vicecampioanei Bulgarieri trebuie să-l plătească pentru a lua parte la eveniment este de 10 euro, în timp ce susținătorii lui Sepsi au o gamă mai variată de opțiuni, întrucât le sunt puse la dispoziție bilete cuprinse în intervalul de preț 20 lei – 100 lei.

Până la partida din cupele europene, Sepsi Sf.Gheorghe se pregătește pentru un noul duel din prima ligă a României. Astăzi, de la ora 21:30, gruparea patronată de Laszlo Dioszegi va juca pe terenul celor de la Dinamo, în etapa cu numărul 3. Confuntarea poate fi urmărită live pe playsport.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe