Vor fuziona CSU Craiova cu FCU Craiova? Mihai Rotaru, detalii de ultim moment

Alex Matei 19.07.2023, 22:39
Vor fuziona CSU Craiova cu FCU Craiova? Mihai Rotaru, detalii de ultim moment

Vor fuziona CSU Craiova cu FCU Craiova? Mihai Rotaru, detalii de ultim moment.

În ultima perioadă, s-a vehiculat ideea că „războiul” dintre CSU Craiova și FC U Craiova ar fi pe cale să se încheie, în urma unei fuziuni între cele două echipe.

Vor fuziona CSU Craiova cu FCU Craiova? Mihai Rotaru, detalii de ultim moment

Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, susține că nu există nicio șansă ca echipa sa să fuzioneze cu FC U Craiova. Acesta mai spune că o astfel de mișcare nu ar aduce niciun plus formației pe care o finanțează.

„Din punctul meu de vedere, nu s-a pus şi nu se pune problema unei fuziuni cu echipa lui Mititelu. Nu există oameni care să spună că suntem mai puternici dacă ne vom uni cu cealaltă echipă din oraş. Dacă suporterii noştri nu sunt de acord, de ce am face-o?”, a spus Mihai Rotaru Rotaru, la Digi Sport.

Adrian Mititelu: „A luat legătura cu băiatul meu să facem fuziune”

Adrian Mititelu, patronul FC U Craiova, a declarat faptul că Mihai Rotaru ar fi cel care își dorește o fuziune între cele două echipe din Bănie.

„El (n.r. Mihai Rotaru) a încercat, a luat legătura cu băiatul meu să facem fuziune. Vă spun adevărul. Ca să mă adoarmă. El a inițiat totul și el mi-a pus galeria în cap. El se lăuda cu palmaresul la Gogoașă de luni de zile.

El de ce propune? Ca să scape din ce a făcut. Întrebați-l să recunoască dacă are bărbăție. Eu am stat cuminte ca să-i atrag într-o cursă, dar sincer să fiu nu am putut să mă mai abțin. Ce mi-au făcut mie bandiții ăștia. M-au băgat la pușcărie nevinovat, fără să fac vreo faptă penală, numai ca să împiedice revenirea echipei și să îmi închidă gura”, a susținut Mititelu, într-o intervenție la Fanatik.

Urmăriți Playsport.ro și pe