Vorbe dulci rostite de Simona Halep după victoria clară din 16-imile turneului de la Wimbledon: „Am amintiri plăcute și încerc să mă bucur”

Mihai Rosoiu / 02.07.2022, 19:36
Vorbe dulci rostite de Simona Halep după victoria clară din 16-imile turneului de la Wimbledon: „Am amintiri plăcute și încerc să mă bucur”

Vorbe dulci rostite de Simona Halep după succesul categoric de la Wimbledon, obținut în faza 16-imilor de finală. Românca a ținut să-i răsplătească pe spectatorii care au aplaudat-o la capătul meciului cu Magdalena Frech. Mulțumită de rezultat, Halep a făcut referire la câteva episoade trăite anii trecuți la All England Club.

Vorbe dulci rostite de Simona Halep după victoria clară din 16-imile turneului de la Wimbledon

În ceea ce privește meciul câștigat cu 6-4; 6-1, Simona Halep a recunoscut că duelurile pe suprafața de la Wimbledon sunt întodeauna dificile: „A fost un meci bun, intotdeauna e greu sa joci pe iarbă, dar mă bucur ca m-am calificat”, a spus jucătoarea din Constanța la câteva momente distanță de finalul duelului de sâmbătă seara.

Apoi, declarațiile Simonei s-au îndreptat către public și către succesele repurtate în cel mai cunoscut turneu de Mare Șlem din lume:

Am amintiri plăcute de aici si încerc sa mă bucur de fiecare zi. Mă ajută mult faptul că am câștigat turneul in 2019, dar vreau să iau totul meci cu meci, zi de zi si să dau totul. E tot ce pot să fac eu.”, a precizat Simona Halep.

Chiar dacă anul acesta diriguitorii tenisului mondial au decis să nu acorde puncte, luptele pe iarba londoneze sunt la fel de spectaculoase. Premiile financiare puse la bătaie reprezintă un punct de atracție pentru cei mai importanți jucători de tenis ai planetei.

Mulțumiri pentru publicul londonez

Așa cum se întâmplă în astfel de situații, din discursul câștigătoarei nu puteau lipsi tradiționalele mulțumiri adresate oamenilor din tribune. Simona Halep le-a întors serviciul celor care au încurajat-o pe parcursul partidei cu Magdalena Frech (Polonia). Românca și-a asigurat sprijinul fanilor și pentru următoarea confruntare după declarația de dragoste adresată publicului londonez:

În săptămâna a doua e mai greu, dar și prima săptămână e dificilă. Acum sunt în săptămână a doua și abia aștept partida. Vreau să mulțumesc și publicului, care mereu creează o atmosferă deosebită.”, a mai spus Simona Halep la finalul confruntării din 16-imile de finală ale turneului de la Wimbledon 2022.

Simona Halep se va lupta pentru un loc în sferturi cu învingătoarea dintre Paula Badosa (Spania) și Petra Kvitova (Cehia). Halep (30 de ani) a mai câștigat turneul londonez în 2019, iar de atunci nu a mai jucat la All England Club. În 2020, competiția nu s-a ținut, din cauza coronavirusului, iar în 2021, Halep nu a participat, din cauza accidentărilor.